Publicat 09 Dec 2019 | Reactualizat 08 Ian 2020 | Expiră 09 Ian 2020

Inspector daune auto - Galati

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare, specializare autovehicule rutiere (obligatoriu)
- Experienta in instrumentarea de dosare de dauna auto minim 2 ani;
- Experienta in domeniul asigurarilor, Certificat de Competente specialist constatare daune – ISF ( constituie avantaj)
- Cunostinte de specialitate in domeniul de activitate nivel bun/ avansat;
- Cunostinte de procese specifice si reglementari;
- Abilitati de operare pe calculator (corespondenta, MsOffice, aplicatii specifice) nivel bun;
- Competente comportamentale: Agilitate, Orientare colaborativa, Orientare catre client, Livrare de rezultate, Angajament organizational, Managementul informatiei.

Descrierea jobului

- Parcurge procesul de instrumentare a daunelor auto incepand cu deschiderea dosarului de dauna pana la trimiterea dosarului spre aprobare, respectand normele interne si legislatia in domeniu;
- Furnizeaza servicii intr-o maniera prompta si de un inalt profesionalism clientilor, promovand o imagine pozitiva a companiei.

Descrierea companiei

Groupama Asigurari este singura companie din piața asigurărilor din România care a obținut certificarea internațională Angajator de Top, oferită de Top Employer Institute din Olanda. De-a lungul celor peste 100 de ani de existenţă, Groupama a rămas fidelă valorilor sale mutualiste pe baza carora construieşte acum un grup european de asigurări şi servicii financiare, umanist şi durabil. Activ în 11 ţări din Europa şi Asia, Grupul a pătruns progresiv pe piaţa românească la finalul anului 2007 prin achiziţia BT Asigurări şi în 2008, prin preluarea Asiban şi OTP Garancia. În urma unui proces de fuziune şi integrare a rezultat Groupama Asigurări, care ocupă în prezent locul al treilea în clasamentul general al companiilor de asigurări, cu o reţea comercială unică şi integrată, cuprinzând aproximativ 127 de agenţii şi puncte de lucru, aflate pe întreg teritoriul ţării. Groupama Asigurări este astăzi un jucător de elită pe piaţa asigurărilor din România şi un promotor al parteneriatelor pe termen lung, oferind clienţilor săi modalităţi de a-şi continua planurile personale indiferent de evenimentele neprevăzute care pot apărea. Compania oferă produse de asigurari de viaţă, bunuri, răspundere civilă, auto şi agricole, atât persoanelor fizice, cât şi clienţilor corporate.

Expirat
Inspector daune auto - Galati  -  SC Groupama Asigurari SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close