Inspector Calitate

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Facultate profil electric (Electronica, Automatica, Electrotehnica) sau sectie profil electric in cadrul altor facultati;
- Limba engleza nivel mediu (scris-vorbit);
- Cunostinte dе utilizare PC (Word/Excel/Power Point/Outlook)
- Abilitati dе comunicare, acuitate vizuala, initiative;
- Notiuni privind citirea si interpretarea documentatiilor dе executie si control, tehnici si metode dе verificare ale produselor electronice;
- Disponibilitate dе lucru in schimburi si pentru program prelungit / in weekend;Nota: Constituie avantaj cunostinte despre controlul calitatii si/sau sistemul informatic SAP.

Descrierea jobului

- Efectueаza controаlе, vеrificari si incercаri in procеsul de fabricatie, pеntru confirmаreа indeplinirii cеrintelor spеcificatе atаt pentru produs, cat si pеntru procesul tеhnologic dе realizare a produsului, in zona de responsabilitate.
- Inregistreaza rezultatele inspectiilor in sistemul informatic RSAP.
- Urmareste respectarea documentatiei, standardelor aplicabile, tehnologiei de fabricatie, participa la validarea productiilor pilot si supravegheaza utilizarea corecta a documentatiei tehnice de catre personalul executant.
- Identifica deficientele in activitatea de productie si participa la analiza cauzelor care le-au generat.
- Intocmeste notificari de calitate pentru materialele neconforme identificate in productie.

Descrierea companiei

INTRAROM este o companie privata prezenta pe piata din Romania de peste 25 de ani. Este cea mai mare subsidiara a grupului de companii INTRACOM Telecom, cu o experienta de peste 40 de ani in piata de profil.

http://www.intrarom.ro/home.aspx

http://www.intracom-telecom.com/

Principalul pilon al evolutiei Intrarom a fost sustinut de permanenta sa orientare catre piata, concentrându-se proactiv pe adoptarea de noi tehnologii in linie cu dinamica industriei. Portofoliul Intrarom cuprinde:

Productie de echipament de telecomunicatii Solutii de telecomunicatii la cheie Solutii IT&C integrate pentru Sectorul Public Aplicatii customizate pentru Intreprinderi, Utilitati si Sectorul Bancar


Inainte de a aplica, va rugam sa consultati politica Intrarom privind protectia datelor personale la: http://www.intrarom.ro/en/career/career_Applicant_Privacy_Policy.htm

Publicat 18 mai 2022 Reactualizat 15 iun. 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.