Publicat 09 Ian 2020 | Reactualizat 06 Feb 2020 | Expiră 09 Feb 2020

INSPECTOR ASIGURARI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare.
Certificare - pregatire profesionala in domeniul asigurarilor.

Alte cunostinte:

  • Cunostinte in domeniul legislatiei asigurarilor si institutiilor financiare;
  • Limba engleza - nivel mediu;
  • Cunostiinte operare PC, Microsoft Office, Internet, Word, Excel.

Descrierea jobului

  • Incheierea politelor de asigurare pentru obiecte si garantii ale contractelor de credit;
  • Urmarirea mentinerii in vigoare a politelor de asigurare incheiate pentru obiectele si garantiile contractelor de credit;
  • Ofera suport clientilor Bancii in solutionarea dosarelor de dauna inregistrate pe politele de asigurare pentru obiecte si garantii ale contractelor de credit;
  • Urmarirea solutionarii dosarelor de dauna inregistrate pe politele de asigurare pentru bunurile Bancii;
  • Intreprinderea tuturor masurilor necesare pentru ca activitatea de intermediere in asigurari sa fie gestionata cu respectarea normelor legale in vigoare.

Descrierea companiei

Suntem prezenti in Romania din 2002, atunci cand compania olandeza TBIF Financial Services (TBIF), compania-mama a TBI Bank, fosta filiala a Kardan Group, a infiintat TBI Leasing la Bucuresti.

Pasul urmator a fost extinderea operatiunilor noastre financiare in tara: am infiintat alte doua companii - TBI Credit si TBI Fleet. Astfel ne-am format ca jucator puternic si ambitios pe piata locala a sectorului financiar, oferind intr-un singur loc produse si servicii simple si convenabile in domeniile creditelor de consum si credite pentru companii.

In 2011, TBIF a achizitionat filiala bulgara a Nova Ljubljanska Banka (Slovenia), a creat TBI Bank si, in acest fel, am intrat in sectorul bancar. In 2012, am inceput operatiunile bancare in Romania si am deschis o sucursala TBI Bank la Bucuresti.

In 2016, TBIF a fost achizitionata de 4finance Holding – cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online si pe dispozitive mobile.

In prezent, sucursala TBI Bank din Romania, TBI Leasing si TBI Credit impreuna furnizeaza acces la solutii financiare inovatoare, digitale, integrate, creditarea fiind baza activitatii noaste comerciale. Obiectivul nostru este sa devenim o banca digitala de noua generatie. Clientii sunt in centrul tuturor actiunilor noastre, iar noi suntem in permanenta schimbare in functie de comportamentul lor si de piata financiara. Cream o comunitate de experti talentati si foarte experimentati, gata sa isi ofere serviciile clientilor din toata Europa.

Expirat
INSPECTOR ASIGURARI  -  TBI BANK EAD SOFIA - SUCURSALA BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close