Publicat 29 Mai 2020 | Reactualizat 26 Iun 2020 | Expiră 29 Iun 2020

INGRIJITOR ANIMALE - URGENT!

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Resurse Umane angajeaza urgent pentru clientul sau, un important producator de carne de porc, 20 de Ingrijitori Animale, pentru locatii din Constanta si Vrancea.

- Studii medii;
- Implicare și orientare spre atingerea obiectivelor;
- Capabilitate de a lucra individual și ,de asemenea, ca membru în cadrul unei echipe;
- Capacitate de lucru în picioare pe durate lungi de timp, efectuare mișcări repetitive și mișcări de aplecare, răsucire sau îndoire a corpului;

Descrierea jobului

- Asigura si realizeaza hranirea si ingrijirea animalelor;
- Asigura bunastarea animalelor;
- Participa la actiuni de igienizare, dezinfectie si dezinsectie a halelor;
- Respecta cu strictete masurile de biosecuritate ale fermelor;

Beneficii

- Salariu atractiv, peste medie;
- Masa de pranz asigurata;
- Decontare transport sau cazare asigurata;
- Carne de porc de 3 ori/an;
- Bonus de performanta.

Descrierea companiei

Adecco Romania este parte a Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.

În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
INGRIJITOR ANIMALE - URGENT!  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close