Publicat 04 Mai 2017 | Expiră 05 Iun 2017

Ingrijitoare batrani in Anglia

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Nivel conversational de limba engleza
Permis de conducere
Persoane sociabile, atente la nevoile celuilalt, rabdatoare si cu atitudine pozitiva
Experienta profesionala nu este obligatorie dar constituite un avantaj

Descrierea jobului

BENEFICII:
- Training GRATUIT
- Program de lucru minim 35 ore/saptamana cu posibilitate de efectuare ore suplimentare, pana la 50 ore /saptamana
- Salarizari competitive:

In perioada de proba:
£7.90/ora – luni –vineri
£8.00 – weekend
£1106 – £2092 /luna in functie de numarul de ore lucrate
Salarizarea poate creste daca se munceste si in zilele de sarbatori legale platite cu £11.95/ora

Dupa perioada de proba:
£8.10/ora – luni-vineri
£8.60/ora- weekend
£1134 - £2170 / luna in functie de numarul de ore lucrate
Salarizarea poate creste daca se munceste si in zilele de sarbatori legale platite cu £12.15/ora sau in ture de noapte platite astfel: luni-vineri £67.50 - Weekend £72.00 –Sarbatori legale – £85.00
- Masina de serviciu oferita de angajator contra-cost £6/zi cu posibilitatea din partea angajatului de a cumpara masina in rate
- Combustibilul deplasarilor la domiciliul clientilor decontat de angajator (20 p/mila)
- Cazare asigurata in primele 4 luni, GRATUITA in primele 2 saptamani si apoi cu £85/saptamana. Camera individuala cu wifi inclus.
- Preluare de la aeroport
- Telefon de serviciu
-28 zile de concediu
-Reduceri si imprumuturi financiare dinpartea angajatorului, la nevoie
-Contract de munca pe perioada NEDETERMINATA

INTERVIURI SKYPE CU ANGAJATORUL!

Locatii: Kent
Locatia este in apropiere de aeroportul international Luton/Stanstead de unde se opereaza zboruri low cost din Romania.

Job-ul presupune deplasarea cu masia de serviciul la domiciliile mai multor varstnici pentru a-i ingriji.

Descrierea companiei

Brit-Ro Consultancy este o companie de recrutare internaţională cu sediul în România. Suntem specializaţi în recrutarea şi plasarea personalului românesc în Marea Britanie şi în alte ţări europene.
Activitatea de bază a companiei Brit-Ro Consultancy este de a aproviziona piaţa din Marea Britanie şi alte pieţe europene, cu o forţă de muncă profesională şi calificată şi a întemeia relaţii de lungă durată cu clienţii interesaţi din Marea Britanie.
Brit-Ro Consultancy facilitează alinierea cu succes între candidaţii cu experienţă din România care doresc să se reloce în Marea Britanie / ţările europene şi angajatorii britanici şi agenţiile de recrutare interesate de recrutarea de personal din România.
Compania poate recruta personal în diverse domenii, cum ar fi:
Domeniul medical: medici specialiştii, medici stomatologi, medici veterinari, asistente medicale şi infirmieri Personal IT Ingineri: telecomunicaţii, CNC, automotive, electronice, mecanice, civile Muncitori calificaţi în construcţii: zidari, tencuitori, dulgheri, electricieni, operatori utilaje Şoferi profesionişti categoria C şi CE Operatori în depozite: culegători, ambalatori, operatori utilaje Domeniul hotelier : cameriste, chelneri / personal bar, bucătari, asistenţi bucătar, bucătari şefi, recepţioneri
Noi recrutăm pentru clienţi mici, mijlocii şi mari şi nici o sarcină de recrutare nu este prea mică sau prea mare pentru noi. Noi am realizat recent şi cu succes proiecte de recrutare a 10-40 candidaţi.
În cazul în care din domeniile enumerate mai sus , nu vi s-a potrivit niciunul , va rugăm să luaţi legătura cu noi pentru a ne comunica cerinţele dumneavoastră specifice, şi vom face un studiu de piaţă gratuit pentru dumneavoastră şi vă vom comunica rezultatele obţinute.
Am realizat o gamă variată de campanii de recrutare şi am folosit metode de recrutare inovatoare, specifice pentru piaţa românească.
Putem organiza interviuri faţă în faţă, Skype şi telefonice.
Putem organiza, de asemenea, târguri de job-uri în diferite zone din România, precum şi zile ale porţilor deschise.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Ingrijitoare batrani in Anglia  -  Brit-Ro Consultancy

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close