Publicat 15 Apr 2016 | Reactualizat 16 Mai 2016 | Expiră 17 Mai 2016

Ingrijitoare batrani Anglia

12 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoane energice, altruiste, cu profund simt al raspunderii.

Descrierea jobului

Servicii de ingrijire varstanici in case de batrani. Se incheie contract de munca pe perioada nedeterminata. Plata se efectueaza pe ora (7,1 pounds). Programul este de 9 ore/zi, 5 zile pe săptămână. Există posibilitatea prestării orelor suplimentare (până la 12 ore/zi) plătite. Angajatorul nu solicita experiență extensivă în domeniu, nici pregătire de sprecialitate.
Angajarea se face fără criterii de sex sau vârstă.
Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel mediu.

Descrierea companiei

Firmă de recrutare personal navigant, personal hoteluri, nave pasageri, angajatori persoane fizice. Munca se desfășoară exclusiv în străinătate.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Ingrijitoare batrani Anglia  -  EUROBALKAN MANPOWER SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close