Publicat 19 Apr 2017 | Expiră 21 Mai 2017

Ingrijirea persoanelor în vârsta - Germania

6 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

DESPRE MUNCA
Senior VIP este o companie specializată care se ocupă de prestare de servicii de îngrijire..
Domeniul activităților noastre este bidirecțional:
- pe de o partea aceasta este o ofertă de muncă pentru Îngrijitoare şi Îngrijitori de Persoane Vârstnice.
- pe de altă parte, este o ofertă pentru Seniori şi familiile lor – de alegere a celui mai potrivit îngrijitor.
Compania noastră nu numai caută candidați corespunzători pentru prestarea de servicii de îngrijire dar, de asemenea, potriveşte profilul candidatului cu natura şi caracterul persoanei de care se va îngriji. Acest lucru asigură siguranța şi profesionalismul îngrijirii.
Activitatea companiei Senior VIP se bazează pe asigurarea celei mai bune îngrijiri pentru Persoanele Vârstnice care au nevoie de ajutorul unei terțe persoane în problemele de zi cu zi.
Angajații Senior VIP costituie o echipă de specialişti selectați, a căror competențele sunt adaptate la nevoile persoanelor alflate sub îngrijire.
Familiile care sunt în căutarea de Îngrijitoare sau Îngrijitori pentru apropiații săi, pot beneficia de serviciile noastre în ceea ce prîveşte selectarea profesionistă a personalului în funcție de necesitățile şi cerințele lor.
Atunci când potrivim candidatul la Persoana Vârstnică luăm în considerare printre altele:
- abilitățile candidatului,
- dispoziția acestuia,
- alte caracteristici importante care afectează exercitarea îngrijirii profesionale și de încredere.

Descrierea jobului

MUNCA
Dacă doreşti să lucrezi la o companie internațională cu poziție stabilă pe piață, a cărei principalul atu este o munca bună şi salariul bun, aplică acum!
Datorită cererii mari de Îngrijitoare şi Îngrijitori pentru prestare de servicii pentru Persoane Vârstnice în Germania, tot timpul căutăm persoane dispuse să plece imediat.
Ne aşteptăm din partea candidaților la:
Apariție drăguță
Răbdare
Empatie
Disponibilitate
Gata să plece pentru minim 2 luni
Permis de conducere categoria B bine văzut
Apreciem exepriența în muncă similară
Cunoaşterea limbii germane
Asigurăm:
Muncă în Germania la domiciliul clientului.
Cazare şi hrană
Angajare legală
Sprijinul coordonatorului vorbitor
Performare profesională
Cursuri de limbă germană
Salarii mari
ESTI INTERESAT DE ACEASTA MUNCA
Anunță dorința de a pleca contactând linia noastră hotline
+ 48 510 010 993 - Vorbim numai în limba germană!
Trimite-ne anunțul tău cu ajutorul formularului de mai jos
sau trimite CV pe adresa de e-mail: : annaklos@konto.pl
Vorbim numai în limba germană!

Descrierea companiei

DESPRE NOI
Compania Senior VIP a fost creată pentru a asigura servicii de ingrijire pentru Persoane Vârstmice care trăiesc în Europa Occidentală.
Oferim locuri de muncă ca Îngrijitoare şi Îngjijitori pentru persoane vârstnice care locuiesc în Germania şi alte țări din Europa Occidentală.
Activitatea companiei Senior VIP se bazează pe furnizarea de cele mai înalte standarde de îngrijire pentru Persoanele Vârstnice care au nevoie de ajutorul unei terțe persoane în problemele de zi cu zi.
Partenerii şi angajații Senior VIP costituie o echipă de specialişti selectați, a căror competențele sunt adaptate la nevoile persoanelor aflate sub îngrijire.
Familiile care sunt în căutarea de Îngrijitoare sau Îngrijitori pentru apropiații săi, se pot baza pe cunoştințele, experiența şi profrsionalismul nostru.
Îngrijitorul sau Îngrijitoarea selectați cu grijă, în conformitate cu aşteptările persoanelor aflate sub îngrijirea noastră şi ale familiilor lor, garantează satisfacție reciprocă şi este un garant al unei cooperări bune şi lungi între părți.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Ingrijirea persoanelor în vârsta - Germania  -  Senior Vip Sp. z o.o.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close