Publicat 09 Mai 2017 | Expiră 10 Iun 2017

Ingrijire la domiciliu in Austria

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
-limba germana la nivel mediu-conversational;
-certificat de calificare in domeniul de ingrijiri sau adeverinta;

Descrierea jobului

Beneficii:
-salariu net intre 50 si 60 de euro/ zi;
-asigurare medicala platita inclusiv pentru perioada in care se sta acasa;
-transport decontat;
-cazare si masa.

Descrierea companiei

BestCare 24 Impex SRL este o firma de recrutare si plasare forta de munca in Austria, cu colaboratori in Austria (BestCare 24 GmbH) si Slovacia (BestCare 24 s.r.o).
Filialele din Austria si din Slovacia au fost infiintate in anul 2007 iar filiala din Romania a fost infiintata in anul 2011.
Ne distingem prin transparenta, profesionalism, compasiune si suport continuu pentru persoanele cu care colaboram. Pentru noi, cunostintele de limba germana sunt necesare insa misiunea firmei este descoperirea unei compatibilitati cat mai mari intre cele doua parti.
Energia firmei este impartita atat pentru satisfacerea nevoilor clientilor cat si pentru oferirea de sprijin si sustinere pentru intreaga echipa de ingrijitoare.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Ingrijire la domiciliu in Austria  -  BESTCARE24 IMPEX SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close