Publicat 06 Iul 2011 | Reactualizat 06 Aug 2011 | Expiră 07 Aug 2011

INGRIJIRE BATRANI ANGLIA - AZILE PRIVATE

50 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

La acest program pot aplica persoanele care:

• au cunostinte de nivel cel putin conversational - limba engleza;
• nu au cazier judiciar;
• sunt clinic sanatoase atat fizic cat si psihic;
• nu este necesara experienta, dar constituie avantaj.

Descrierea jobului

Agentia DANFIL COMPANY se bucura de un real succes in desfasurarea programului “Health Care Assistant” in ANGLIA. Proiectul a fost demarat in Ianuarie 2007, odata cu intrarea Romaniei in UE, numarand in prezent peste 800 de infirmieri plasati cu succes, fara sa fie obligatoriu sa aiba calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja.

Datorita stransei colaborari cu agentia partenera din Marea Britanie numarul candidatilor plasati lunar este in continua crestere. Insa cel mai imbucurator lucru este feed -back-ul pozitiv pe care il primim de la candidatii plecati de-a lungul timpului, incepand de la vesti privind cresterile salariale si pana la promovarea acestora in functii de conducere.

Health Care Assistant (Infirmier) – Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati, in azile private din Marea Britanie (ANGLIA). Inainte de a opta pentru jobul de infirmier/a trebuie sa stii ca, pentru a reusi sa ingrijesti persoane in varsta, ai nevoie de foarte multa rabdare si dedicare.

Pentru varstnici, chiar si lucrurile elementare devin dificile, cum ar fi servirea mesei, imbracatul, plimbarea sau igiena personala. Daca iti era usor sa te ingrijesti de un copil, tine cont de faptul ca un varstnic este mai greu de manevrat (daca ai de-aface cu o persoana imobilizata la pat sau care se misca mai greu) si mai temperamental.

O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil te poate ajuta sa treci peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta. Acest job presupune solicitarea ta si din punct de vedere emotional, asa ca este important sa te mentii stabil si sa nu te lasi intimidat.

Responsabilitatile Health Care Assistant-ului / Infirmierului:
• se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat,
• asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia,
• acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
• mobilizarea si transportul,
• supravegherea starii de sanatate,
• respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale,
• acordarea primului ajutor,
• gestionarea resurselor alocate,
• asigurarea conditiilor igienico-sanitare,
• completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.

Conditiile de lucru:
Se lucreaza in azile private de batrani, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.

Salarizarea este de: 6,00 Lire Sterline / ora. Salarizare aproximativa: 960 - 1.728 Lire Sterline /luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte.
Numar de ore lucrate pe saptamana : minim 40 ore /saptamana, maxim 72 ore / saptamana.

Cazare:
Este identificata si pusa la dispozitie de angajator insa platita de candidat. Cheltuielile pentru cazare, inclusiv utilitati (apa, gaze, electricitate, gunoi etc.) se ridica la aproximativ 200-250 Lire/ luna.
Plata chiriei se face saptamanal sau lunar, in functie de data primirii salariului.
Cazarea se face in camere individuale sau duble (doua persoane in camera ) in apropierea locului de munca.

Masa:
Este oferita gratuit de majoritatea angajatorilor in cadrul azilului odata cu mesele oferite celor rezidenti. Exista si cazuri in care angajatorul nu ofera masa, insa aceste cazuri sunt foarte rare.

Locatii de munca:
Azilele de batrani sunt pe tot teritoriul ANGLIEI, dar cu preponderenta in imprejurimile Londrei, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool, etc.

Perioda contractului de munca:
Contractele de munca sunt pe o perioada de 12 luni si pot incepe imediat. Posibilitate de prelungire a contractului de munca.
Plecarea in Anglia, la angajator, se face in maxim 3 saptamani, in functie de data la care sunteti disponibil/a.

Costuri program:
A) Taxele catre agentia Danfil Company se platesc in doua rate astfel:
- Taxa de procesare a dosarului : 300 RON – se plateste la semnarea contractului de mediere, in urma.
- Taxa de mediere : 360 Lire Sterline – se plateste, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
B) Bilet avion Romania – Anglia : ~ 220 – 270 Euro.
C) Alte costuri suportate de candidat:
- Bani de buzunar (pentru mancare): 150 Lire Sterline, necesari sederii in Anglia pe perioada cursurilor de pregatire, pentru o perioada de 2 saptamani, inaintea inceperii muncii la angajator. Cazarea pentru aceasta perioada se face la hotel si este gratuita, suportata de partenerul din Anglia.
D) Costul cursului de pregatire necesar candidatului pentru inceperea muncii (platit partenerului din Anglia):
- daca candidatul cunoaste lb. Engleza la un nivel ridicat: 20 Lire sterline / saptamana, timp de 50 saptamani => Total = 1000 Lire sterline.
- daca candidatul nu cunoaste lb. Engleza la un nivel ridicat: 30 Lire sterline / saptamana, timp de 50 saptamani => Total = 1500 Lire sterline.

Procedura de obtinere a angajarii:

1. Primul pas este inregistrarea unui CV in limba Engleza insotit de o poza pe situl nostru www.danfil-jobs.com, specificand tara si pozitia pentru care aplicati. In urma primirii CV-ului un reprezentant al Danfil Company o sa va contacteze in vederea sustinerii unui mini-interviu telefonic in lb. engleza si pentru explicatii detaliate ale programului. Daca ati trecut de mini-interviul telefonic atunci o sa vi se fixeze pe loc o programare pentru inscrierea in program si sustinerea interviului final. Interviurile finale se sustin la sediul agentiei noastre iar in cazul in care candidatul nu se poate deplasa in Brasov se programeaza un interviu online si inscriere la distanta (este de preferat ca inscrierea si interviul sa se sustina la sediul nostru).

2. Dupa trecerea interviului final cu agentia noastra si in cazul acceptarii in program se va semna contractul de mediere si achitarea taxelor de 300 RON + 360 Lire sterline. La scurt timp dupa inscrierea in program va urma interviul cu partenerul din Marea Britanie, interviu sustinut in limba engleza. La acest interviu se tine cont de atitudinea candidatului si se testeaza adaptabilitatea si compatibilitatea la viitorul loc de munca.

3. Dupa trecerea si celui de al doilea interviu cu partenerul din Anglia, candidatului trebuie sa constituie dosarul cu urmatoarele acte, in termen de maxim 5 zile lucratoare:
a) Copie buletin
b) Copie pasaport
c) Certificat de nastere - copie + traducere legalizata in engleza
d) Certificat casatorie/divort (daca e cazul) - copie + traducere legalizata in engleza
e) Cazier judiciar + traducere legalizata in engleza
f) Adeverinta medicala"clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic" – eliberata de medicul de familie
g) 2 Referinte de la locurile de munca anterioare (in engleza)
h) Copie - ultima diploma studii
i) Copie - Carte de munca / Adeverinte de munca
j) o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office

4. Semnarea contractului de angajare – se face dupa sustinerea interviului cu partenerul strain si constituirea completa a dosarului (in maxim 2 saptamani de la inscrierea in program).

5. Partenerul strain stabileste data plecarii angajatului, iar Danfil Company va instiinta candidatul cu privire la data plecarii si costul biletului de avion. In decurs de maxim 48 de ore de la primirea instiintarii candidatul are obligatia de a achita biletul de avion.

6. Inainte de plecarea candidatului Danfil Company va sustine o sesiune de orientare in cadrul careia se vor inmana candidatiilor: Welcome Letter, Guideline Booklet, si li se va explica ce acte trebuie sa inmaneze partenerului odata ajunsi in Anglia pentru procesarea actelor legale de angajare pe teritoriul Marii Britanii.

7. Pentru a lucra legal pe teritoriul Angliei este necesara obtinerea bazei legale de lucru. Agentia partenera din Anglia se ocupa de toate formalitatile necesare procesarii si obtinerii bazei legale de lucru pe teritoriul Marii Britanii, din care enumeram: deschidere cont bancar, CRB / POVA, NINO, Asigurare, inregistrare NMC (doar in cazul asistentelor medicale), etc...

De ce este necesar cursul de pregatire de 2 saptamani?
Fara acest curs de pregatire angajatorii / azilele de batrani nu va permit inceperea muncii. In urma cursului se obtine un certificat de calificare in baza insusirii cunostiintelor urmatoarelor tematici:

- Sănătate şi siguranţă
- Evaluarea riscurilor
- Teoria in deplasare şi manipulare
- Practică n mutare şi manipulare
- Evaluare n deplasare şi manipulare
- Conştientizarea de prim ajutor
- Administraţia de medicamente
- COSHH - Controlul infecţiei
- Igiena minilor
- Training de incendiu (inclusiv exerciţiile)
- Nutriţie şi dietă
- Igiena alimentară

Aceste cursuri de calificare se desfasoara pe o perioada de 2-3 saptamani. Costul cursului este de 1000 Lire sterline (in cazul celor care stiu lb. Engleza la nivel bun) sau 1500 Lire sterline (in cazul celor care nu stiu lb. Engleza la nivel bun, deoarece se mai adauga un curs intensiv de lb. engleza) si se achita in 50 rate saptamanale (fie 20 lire/saptamana, fie 30 lire/saptamana) dupa inceperea muncii.

Ce urmeaza?
Imediat dupa terminarea cursului veti primii de la agentia partenera uniforma pentru inceperea muncii si vi se vor procesa actele pentru obtinerea bazei legale. De acum veti putea incepe munca la angajator / azil. O sa va prezentati la sediul angajatorului unde urmeaza sa lucrati si veti fi preluat de un reprezentant al angajatorului.

VA DORIM MULT SUCCES!

Descrierea companiei

Nota: Aceasta este o prezentare ce contine date cu caracter general. Pentru detalii amanuntite si programari contactati consultantii nostrii:

Email: adriana@danfil-jobs.com, andreea@danfil-jobs.com, info@danfil-jobs.com
Telefon: 0268 311 547, 0368 412 996, 0724 383 733 (Adriana), 0727 841 877 (Andreea).
Adresa: Str. Zizinului nr. 38 – parter; Brasov
Web: www.danfil-jobs.com

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

INGRIJIRE BATRANI ANGLIA - AZILE PRIVATE  -  Danfil Company