Publicat 20 Sep 2019 | Reactualizat 05 Oct 2019 | Expiră 06 Oct 2019

Ingineri Mecanici Intel - Irlanda

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Criterii de selecție / Specificația persoanei:

Esenţial
5 - 10 ani de experiență în lucrul cu un antreprenor mecanic / electric recunoscut în procesul mecanic / conducte
Experiență în unul sau mai multe proiecte industriale, petroliere și farmaceutice.
Abilități excelente de organizare și planificare a proiectelor
Capacitatea de a lucra ca parte a unei echipe
Abilități excelente de negociere, rezolvare a problemelor și luarea deciziilor.
Experiență în utilizarea sistemelor Navisworks și a bazelor de date legate de funcțiile de Inginerie
Familiarizați cu software-ul de planificare Project / Primavera și procesul CAD / BIM
Capacitatea de a gestiona volumul de muncă și de a prioritiza.

De dorit
Abilități excelente de comunicare în limba Engleza.
Proactivitate
Cunoașterea modularizarii (fabricarea în afara site-ului)

Descrierea jobului

Căutăm Ingineri mecanici nivel experienta senior / intermediari.

Obligații și responsabilități principale:

Sa sprijini cerințele inginerești prin administrarea și interacțiunea cu părțile cheie ale proiectului (echipa de proiectare a clientului, antreprenorul principal, furnizorii, subcontractanții, etc.).
Familiarizarea cu specificațiile de proiectare / IFC și desenele pentru a înțelege pe deplin scopul lucrărilor proiectului.
Supravegherea procesului de coordonare pentru a transforma informațiile de proiectare în desene de instalare complete de către personalul BIM, asigurând conformitatea specificațiilor și conform priorității programului.
Evaluarea rentabilităților subcontractului și a ofertei furnizorului pentru respectarea tehnică a specificațiilor intenției de proiectare.
Familiarizarea cu programul proiectului și asigurarea ca activitățile de inginerie nu au impact asupra acestora (de ex. Achiziții, etc.).
Managementul depunerii tehnice, aprobări
Gestionarea achizitiilor de materiale care utilizează Raportul de materiale de inginerie (EMR) prin producerea de decolari materiale care identifică avansul în perioade și rate ale nevoilor de teren
Asigurați-vă că lucrările sunt instalate în conformitate cu specificațiile proiectului și cu planul QA al proiectului (de exemplu, evaluarea comparativă pre acordată).
Managementul subcontractanților și asigurarea unui flux de informații adecvat pentru a asigura progresul lucrărilor în conformitate cu Programul de proiect și înregistrarea ședințelor săptămânale.
Evaluează și promovează utilizarea noilor practici și procese inginerești pentru a îmbunătăți termenul de livrare al proiectului.
Pregătirea și acordarea criteriilor de finalizare a proiectului și închiderea documentelor.
Pregătirea pachetelor de licitații pentru subcontracte și furnizori împreună cu proiectul QS.
Gestionează procesul de pachete Work de la dezvoltare, implementare și predare
Gestionează prioritățile BIM, adică generarea și eliberarea izometricelor

Descrierea companiei

Mercury Engineering Irlanda este un furnizor de servicii multinaționale de inginerie, cu venituri anuale de peste 500 de milioane EUR. Ne numărăm printre numele de top din lume în sectoarele farmaceutice, industriale, de sănătate, petrol și gaze și tehnologie, unde oferim cele mai înalte niveluri de expertiză și performanță în cele patru domenii de afaceri cheie ale sistemului mecanic, electric, de protecție împotriva incendiilor și tehnologii.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Ingineri Mecanici Intel - Irlanda  -  Mercury Engineering

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close