Publicat 17 Sep 2008 | Reactualizat 16 Oct 2008 | Expiră 18 Oct 2008

INGINERI mecanic / electric / energetic / constructii / instalatii

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea companiei

Infiinţată in 1997, societate pe acţiuni, cu capital integral romnesc, avnd ca principal domeniu de activitate lucrările de construcţii montaj şi reparaţii pentru instalaţii electrice, automatizări şi curenţi slabi. Sediul social al S.C. SPOTING S.A. este in comuna Brazi, pe platforma rafinăriei Petrobrazi.
Societatea are un număr mediu de 230 de angajaţi, din care mai mult de 40 de ingineri specializaţi in domeniul electric, automatizări şi mecanic.
Intreg personalul productiv este implicat in domeniul constructiilor civile, serviciilor de echipare şi montaj tehnologic al conductelor, coordonare in site.
Principalii beneficiari care solicită logistica societăţii SPOTING fac parte din următoarele domenii de activitate:
- petrolier – precum rafinăriile si societaţile de transport şi depozitare ţiţei
- depozitare şi transport gaze naturale
- industria chimică
- producţie şi distribuţie energie electrică

Rafinăriile din Romania sunt principalii clienţi ai S.C. SPOTING S.A.
O importantă zonă de lucru o reprezintă depozitele şi sistemul de transport şi distribuţie al ţiţeiului, petrolului şi gazelor naturale.
Datorită realizarilor sale financiare, SPOTING S.A. este situată pe locul I in clasificarea C.C.I. Prahova 2007, in domeniul său de activitate.
Societatea are implementat şi menţine un sistem integrat de management (calitate-mediu- sănatate şi securitate in muncă) certificat conform standardelor ISO 9001:2000, ISO 14001 si OHSAS 18001.

Expirat
INGINERI mecanic / electric / energetic / constructii / instalatii  -  S.C. SPOTING S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close