de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 22 Oct 2008 | Reactualizat 20 Nov 2008 | Expiră 22 Nov 2008

INGINERI CONSTRUCTII NAVALE+LACATUSI NAVALISTI

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

NEW PROJECT IN PHILIPINNE SHIPYARD-!!!!
NAVAL ENGINNERS WITH MINIMUM OF 4 YEARS EXPERIENCE IN THE NEW SHIP BUILDING FIELD!

INGINERI CONSTRUCTII NAVE CU EXPERIENTA IN DOMENIUL NAVAL MIN. 4 ANI. PENTRU PROIECT NOW IN SANTIER NAVAL FILIPINE!

-PLANNING ENGINNERS 7 POSITIONS
-QA/QC ENGINEERS 7 POSITION
-MECHANICAL ENGINEER 6 POSITION
-STRUCTURAL ENGINEERS 10 POSITION
-OUTFITTING ENGINEERS 7 POSITIONS

STEEL FABRICATORS(LACATUSI NAVALI) 30 POSITIONS.
EXPERICENCE IN FIELD MIN 5 YEARS.MUST KNOW HOW TO WORK WITH SHIP-BUILDING PLANS.

Descrierea jobului

INGINERI CU EXPERIENTA IN CONSTRUCTII NOI NAVE,PARTEA DE MONTAJ,CUPLARI SECTII,OUTFITTING,MECANICHAL,QA/QC,PLANNING AND COST CONTROL.LIMBA ENGLEZA OBILGATORIE!!!!.....SALARIU 3000 -4500 EURO IN FUNCTIE DE EXPERIENTA(11-15 EURO/ORA),TRANSPORT,MASA,CAZAREA,ASIGURARI MEDICALE INCLUSE VACANTA PLATIA 2 SAPTAMNAI LA UN CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA A 6 LUNI INCHEIAT.
-LACATUSI MONTATORI,TRASATORI SI FABRICATORI BLOCK SECTII CU EXPERIENTA IN CITIREA PLANURILOR,EXPERIENTA MIN 3 ANI DE ZILE, SALARIUL 7-11 EURO/ORA IN FUCNTIE DE EXPERIENTA SI DE CUNOSTINTELE DE LIMBA ENGLEZA.

Descrierea companiei

INTERNATIONAL CONSTRUCTION AND RECRUITMENT COMPANY IN SHIPYARD INDUSTRY FIELD. CONSTANTA,STR CALARASI NR 33 BIS,TEL:0241-606524.
EMAIL:office@gatewaytrading.ro

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

INGINERI CONSTRUCTII NAVALE+LACATUSI NAVALISTI  -  International Gateway Ltd

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close