de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 12 Mai 2019 | Reactualizat 09 Iun 2019 | Expiră 12 Iun 2019

Inginer Vanzari

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inginer cu experienta in vanzari catre constructori, arhitecti, proiectanti, manageri de proiect, firme de instalatii electrice. Orientat spre performanta. Spirit analitic si structurat. Limba engleza - avansat. Competente in luarea deciziilor si asumarea responsabilitatilor.
Cautam persoane talentate ce pot indeplini sarcinile zilnice aferente activitatii de vanzare intr-o treime din timpul unei persoane competente.

Descrierea jobului

Responsabilitati:realizare target vanzari, gasire clienti noi pe teren (70%) imbinata cu munca de birou, mentinere si crestere numar de clienti pe zona alocata.
Construirea si mentinerea unei relatii solide si pe termen lung cu clientii strategici: constructori, arhitecti, proiectanti, manageri de proiect, firme de instalatii electrice.
Beneficii: masina, laptop, telefon, asigurare viata, pachet salarial atractiv (fix+variabil).

Descrierea companiei

Companie bine-capitalizata, aflata intr-o crestere continua. Suntem unul dintre cei mai importanti producatori de grupuri electrogene pe piata romaneasca, furnizand solutii energetice la cele mai inalte standarde de calitate. Oferim un mediu de lucru placut, alaturi de o echipa dinamica.

Expirat
Inginer Vanzari  -  Delta Energy Invest SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close