Inginer Vânzări (zona de vest a tarii)

KADRA TECH S.R.L. - 1 poziție
Oraș de lucru
Arad, Deva și alte 3
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

La KADRA deschidem ușile pentru noi talente!

Suntem o echipă faină, oameni pasionați de tot ce e nou în domeniul accesului automat, mereu puși pe fapte mari și cu „mânecile suflecate” să rezolvăm cele mai complicate situații în ceea ce privește accesul în clădirile pe care le utilizăm zilnic.

Descrierea jobului

Ce îți oferim?
  • Lucrăm cu cele mai mari companii din domeniul construcțiilor, prin urmare vei avea ocazia să interacționezi și să negociezi direct cu persoanele de decizie din piața de profil în care activăm.
  • Un job dinamic, cu multă flexibilitate, în care ești toată ziua implicat în întâlniri cu diverși clienți. Dacă atunci când erai mic visai să devii musafir, acum ai ocazia să te bucuri de visul tău 😊.
  • Posibilitatea de avea interacțiuni valoroase cu arhitecți, proiectanți, manageri de top din domeniul construcțiilor.
  • Satisfacția de a contribui crearea unui spațiu mai sigur și mai confortabil în clădirile din România, fie că sunt spitale, aeroporturi, stadioane sau centre comerciale. Cum ar fi să participi la modernizarea unui spital în care nu mai cade ușa pe tine sau să simplifici considerabil munca și viața a mii de oameni prin fluidizarea traficului?
  • Răsplată pe măsura eforturilor depuse: vei avea parte de comision cu prag nelimitat.
Ce abilități trebuie să ai?

Te vei bucura de succes în activitate dacă ai foarte bune abilități de comunicare și negociere, dacă îți poți organiza și prioritiza activitatea, dacă ești omul căruia nu îi place să stea într-un birou, ci își ia energia din interacțiunea cu oameni noi, iar abilitățile tehnice nu-ți sunt străine.


Te așteptăm cu entuziasm și energie la noi în echipă!

Descrierea companiei

KADRA oferă, prin intermediul partenerilor săi naționali și internaționali și a echipei de specialiști, soluții integrate inovator, într-o lume aflată în continuă dezvoltare. Provocarea noastră este aceea de a oferi beneficiarilor soluții tehnice de construcție și management al căilor de acces. Cu orientare clară spre rezultate optime, KADRA înseamnă soluții integrate pentru sporirea confortului și a sentimentului de siguranță.

Soluțiile KADRA se clasifică în trei linii de business:

  • Trape de fum, luminatoare, policarbonat
  • Acces automat – uși, porți, ferestre
  • Sisteme de management al parcărilor
Publicat 25 aug. 2021 Reactualizat 22 sept. 2021 Expiră 24 sept. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos