Publicat 19 Mar 2019 | Reactualizat 16 Apr 2019 | Expiră 19 Apr 2019

Inginer vanzari/ofertare/back-office

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunostinte de baza in domeniul electric si/sau abilitati de invatare/asimilare cunostinte noi in domeniul electric si automatizari, seriozitate, responsabilitate, abilitati de conexare a informatiilor, atentie la detalii, cu dorinta de a invata si aprofunda cunostinte noi.

Descrierea jobului

- Promovarea si vanzare de echipamente electrice si de automatizare Siemens, a solutiilor pentru domeniul industrial precum si a altor echipamente comercializate de catre firma.
- Consolidarea unei relații pe termen lung cu clienții din portofoliu;
- Creșterea portofoliului de clienți;

Descrierea companiei

Firma are ca activitate principala comercializarea urmatoarelor echipamente: automate programabile, echipamente pentru actionari electrice, senzori, aparataj electric si de asemenea oferirea de solutii pentru domeniul industrial, fiind distribuitor autorizat SIEMENS in Romania.

Expirat
Inginer vanzari/ofertare/back-office  -  ELECTROSPEED SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close