Inginer vanzari FESTO – Arad,Timis,Hunedoara, Caras Severin

S.C.MEDIA MARKET HUMAN RESOURCES SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Pentru cine recrutam:
Postul este disponibil in cadrul FESTO ROMANIA, companie multinationala activa pe piata locala din 1994, specializata in automatizari industriale (electric si pneumatic). Cautam pentru ei un INGINER VANZARI care sa completeze echipa nationala de vanzari in zona BANAT (Arad, Timis, Hunedoara, Caras-Severin).

Ce asteptari au:
 • Sa ai o experienta de minim 3 ani pe un post similar, daca experienta ta are legatura cu vanzarea de echipamente si/sau servicii din domeniul tehnic sau cu profil asemanator ca al partenerilor nostri este cu atat mai bine.
 • Specificul activitatii implica foarte multe deplasari in zonele de interes, de aceea este important sa ai permis auto categoria B, sa fii activ si sa iti placa sa conduci.
 • Pentru a putea intelege complet si corect produsele comercializate este important sa fii mandrul posesor al unei diplome de licenta, iar specializarea ta de baza sa fie in automatizari industriale/ electric/ mecanic.
 • Dupa cum am precizat mai sus partenerul nostru este o companie multinationala, asa ca este important sa te descurci decent sa comunici in limba engleza. Acest aspect te va ajuta si sa intelegi specificatiile tehnice in ale produselor/ echipamentelor care sunt in limba engleza.
 • Pentru ca vei fi trimis frecvent la diverse traininguri si specializari ar fi minunat daca am descoperi la tine, pe langa o pofta permanenta de a invata, si faptul ca te pasioneaza sa stii ce se afla in “spatele cortinei” fiecarui echipament.
 • Vei lucra in regim home office iar asta presupune, pe langa faptul ca “nu iti sufla nimeni in ceafa”, sa iti planifici eficient activitatea, sa fii organizat si atent la detalii.

Descrierea jobului

Iti vor oferi:
 • Vei avea un program de lucru de luni pana vineri insa, fiind vorba de un post de vanzari in regim home office, ai libertatea de a-ti stabili propriul interval orar care sa te ajute sa fii eficient in ceea ce faci.
 • Vei avea la dispozitie o masina care sa iti permita sa iti desfasori activitatea in conditii de siguranta si confort si, bineinteles, tehnologia necesara postului de vanzari (laptop si telefon).
 • Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatiii profesionale de durata.
 • Pentru ca isi doresc sa ai timp si pentru tine, concediul de odihna anual va fi de 25 de zile cu posibilitate de crestere in functie de anii petrecuti in firma.
 • Pentru perioada de inceput salariul fix net se va discuta intre 1500 si 1800 Euro. Dupa aceasta perioada pachetul salarial va cuprinde si asigurare de sanatate, abonament la sala de fitness, pensie privata, prime, bonusuri anuale in functie de performanta ta si, daca lucrurile merg bine, la sfarsit de an vei fi recompensat cu al 13-lea salariu.
 • Pentru partenerii nostri pregatirea si dezvoltarea ta profesionala este esentiala, de aceea vei participa periodic la traininguri de specialitate care sa te ajute sa intelegi specificul echipamentelor comercializate si sa tii pasul cu noutatile din domeniu.

Cum va arata ziua ta de munca:
 • Vei prelua baza de date de clienti din zona BANAT-ului, formata din cateva judete (Arad, Timis, Hunedoara, Caras-Severin), pe care o vei revigora si dezvolta.
 • Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu produsele comercializate, cu clientii si cu politica de vanzari.
 • Vei participa si te vei implica activ in tot procesul vanzarii incepand cu consilierea clientilor, preluarea corecta a informatiilor de la acestia si realizarea de oferte tehnico economice, pana la punerea in functiune a echipamentelor comercializate. In tot acest timp colegii din departamentul tehnic de ofertare vor pune umarul la treaba alaturi de tine.
 • Pentru ca a te asigura ca toate lucrurile merg ca pe roate, vei crea o punte intre client si serviciul tehnic de ofertare al companiei, astfel vei putea sa preintampini eventuale neintelegeri care sa impiedice incheierea vanzarii. Dupa finalizarea proiectului vei mentine legatura cu clientii in vederea obtinerii de noi colaborari.
 • Hai sa iti explicam la ce iti va folosi pasiunea ta pentru echipamente: pe langa faptul ca te va ajuta sa intelegi produsele, te va sprijini si in comunicarea cu clientii ceea ce iti va permite sa iti faci treaba bine si pana la capat.
 • Cu toate ca esti lasat “de capul tau” in planificarea activitatii, va trebui, evident, sa intocmesti rapoarte saptamanale de activitate si sa menti permanent legatura cu Directorul de Vanzari.
 • Pentru a sti in ce zona se afla pe piata produsele comercializate de tine, este indicat ca din cand in cand “sa arunci un ochi in curtea vecinului”, asa vei fi informat si vei putea promova mai eficient produsele si serviciile.In orice activitate apare si neprevazutul de aceea se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

Descrierea companiei

Suntem o echipa de oameni specilizati in recrutare si selectie, insa mai mult decat atat activitatea noastra de 22 de ani are ca scop principal transformarea in realitate a expresiei “Omul potrivit la locul potrivit”.
Colaborarea cu noi nu te costa nimic, iti oferim o cafea buna si o discutie pe masura, iar la final hotaram impreuna daca jobul este pentru tine sau daca e mai bine sa alegi altceva.

Daca am reusit sa te convingem asteptam cv-ul tau, iar in cazul in care consideram ca te potrivesti te vom contacta.
Iti multumim ca ne-ai oferit timpul necesar parcurgerii acestui anunt si iti dorim mult succes!
Echipa Media Market

Publicat 6 Iun. 2022 Reactualizat 6 Iul. 2022 Expiră 6 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.