Publicat 08 Iul 2019 | Reactualizat 05 Aug 2019 | Expiră 08 Aug 2019

Inginer vânzări

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Deoarece ne dorim să dezvoltăm echipa de vânzări, căutăm o persoană cu studii în domeniul tehnic (constituie un mare plus) și experiență în vânzări de minim 2-3 ani.
Dacă sunteți entuziaști, orientați spre soluții și aveți o viziune sau strategie despre ceea ce înseamnă dezvoltarea unei afaceri vă așteptăm să ne cunoaștem.

Descrierea jobului

Și pentru a vă face o idee despre ceea ce presupune activitatea de vânzări în cadrul companiei noastre, găsiți mai jos câteva dintre obiectivele și cerințele specifice postului:

-Realizarea target-ului de vânzări stabilit în conformitate cu politica de vânzări a firmei;
-Creșterea cotei de piață a produselor / serviciilor;
-Realizarea planului de vânzări prin vânzare directă de produse / servicii în zona alocată;
-Identificarea de noi clienți;
-Experiență în gestionarea vânzărilor complexe sau a unei metodologii echivalente de vânzare a soluțiilor.

Pe lângă cele menționate mai sus ne dorim ca noul coleg sau noua colegă să dețină:

-Abilități bune de negociere și comunicare (scris și oral);
-Dorința de a învăța continuu, de a se perfecționa prin participarea la conferințe/cursuri/prezentări sau întâlniri, la toate nivelurile, cu persoane abilitate din domeniul vânzărilor, dar și din interiorul companiei;
-Perseverență, hotărâre, orientare spre detalii.

Apreciem și susținem ideile, inițiativele și proiectele inovatoare, entuziasmul și energia depuse pentru atingerea scopului activității.
Totodată, suntem convinși că viitorul nostru coleg/viitoarea noastră colegă din vânzări își va atinge obiectivele dacă are în spate suportul întregii noastre echipe comerciale.

Dacă v-am trezit interesul, așteptăm aplicația dumneavoastră și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Descrierea companiei

EnergoBit ofera solutii de antreprenoriat pentru lucrari electrice complexe, managementul si controlul energiei, protectii numerice complexe, consultanta in domeniul electric si energetic, furnizare de echipamente electrice asigurand cu ajutorul celorlalte companii din grup solutia completa in electricitate.

Fie ca este vorba de clienti industriali, institutionali sau de parteneriate cu companiile de productie, transport si distributie a energiei electrice, EnergoBit ofera solutii personalizate - livrare de echipamente pentru statii electrice, lucrari la cheie sau consultanta tehnico-economica si consultanta manageriala pentru coordonarea lucrarilor de executie.

Am finalizat cu succes proiecte importante, de la lucrari de modernizare echipamente si instalatii electrice de inalta tensiune pana la realizarea de linii electrice de inalta tensiune sau statii electrice de transformare.

Dintre lucrarile de referinta in domeniu amintim realizarea celei mai mari statii interioare din Romania, a unui sistem SCADA cuprinzand 48 statii de inalta tensiune sau lucrarile complete de proiectare sau lucrarile de inginerie electrica in cadrul celui mai mare parc eolian terestru din Europa, in Dobrogea.

Urmarind tendintele in domeniul energetic, EnergoBit si-a dezvoltat activitatea spre lucrari in parcuri eoliene, obtinerea energiei din surse alternative luand amploare tot mai mare pe teritoriul tarii noastre. Astfel, strategia si obiectivele companiei tin cont de noile tehnologii in domeniu, de echipamente electrice de ultima generatie, si de valorificarea surselor regenerabile de energie.

Expirat
Inginer vânzări  -  EnergoBit SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close