Publicat 22 Iun 2019 | Reactualizat 20 Iul 2019 | Expiră 23 Iul 2019

Inginer Telecomunicatii - Telecom Field Engineer

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam inginer pentru instalari si interventii telecomunicatii, cu cunostinte retele si radiofrecventa. De preferat cu atestat de alpinist utilitar sau capacitatea de a urma curs de specializare. Familiarizat cu lucrul cu antene si cabluri coaxiale, conectica, retelistica.

Descrierea jobului

Responsabilitati: instalari si interventii pentru lucrari in domeniul telecomunicatiilor, instalari echipamente radio/microunde, retelistica. Postul presupune deplasari frecvente in jurul Bucurestiului si in tara.

Beneficii: salariu bun revizuit periodic in functie de performante, autoturism de serviciu, asigurari medicale, mediu de lucru excelent in cadrul unei echipe tinere, companie stabila ce ofera o dezvoltarea unei cariere pe termen lung.

Descrierea companiei

Compania este de peste 12 ani un furnizor de tehnologie pentru rețele de comunicații, integrator de soluții pentru infrastructura IT și Telecom. Asigurăm un mediu excelent de lucru și de dezvoltare personală.

Expirat
Inginer Telecomunicatii - Telecom Field Engineer  -  Claritech SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close