Inginer Tehnolog

ANA PAN SA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Eşti absolvent/ă al/a unei facultăţi cu specializarea în industria alimentară şi îţi doreşti o carieră în acest domeniu?

Noi, la Ana Pan, ne căutăm un/o super coleg/colegă pentru departamentul nostru de producţie, unde tu vei avea un rol foarte important în gestionarea eficientă a rapoartelor de producție.

Realizăm artizanal toate produsele noastre de cofetǎrie, patiserie, panificaţie şi fresh food alǎturi de colegii noştri super talentaţi şi experimentaţi, brutari, cofetari, patiseri şi bucǎtari.
Cǎutǎm sǎ completăm acestǎ echipǎ minunatǎ cu colegi care sǎ împǎrtǎşeascǎ valorile companiei: entuziasm, responsabilitate, calitate, spirit de echipǎ, evoluţie continuǎ, respect pentru tradiţie şi integritate.

Ne dorim ca tu:
 • Să fii absolvent/ă de studii superioare al unei facultăţi cu profil în tehnologia alimentară;
 • Să fii disponibil să lucrezi 5 zile pe săptămână cu 2 zile libere (10:00-18:30)
 • Sǎ ai cunoştinţe de utilizare a pachetului Office;
 • Să deţii abilităţi bune de analiză privind procesul de producţie pentru îmbunatăţirea şi eficientizarea activităţilor;
 • Să ai abilităţi foarte bune de organizare şi planificare;
 • Sǎ fii pasionat şi sǎ îţi doreşti sǎ te dezvolţi cât mai mult în domeniul alimentar.
Aşa cǎ dacǎ te regaseşti în descrierea de mai sus aplicǎ cu incredere!

Descrierea jobului

Vei fi responsabil de:
 • Realizarea şi gestionarea rapoartelor privind procesul de producţie;
 • Întocmirea Proceselor Verbale de corecţie stoc şi a Bonurile de Consum;
 • Oferirea de suport în realizarea inventarelor lunare şi a celor parţiale;
 • Analizarea şi interpretarea situaţiei periodice a consumurilor de materii prime şi realizarea de propuneri pentru încadrarea în consumurile normate.
Îţi vom oferi:
 • Un mediu de lucru dinamic, cu o echipǎ entuziastǎ şi foarte bine pregatitǎ profesional;
 • Training-uri pentru perfecţionarea abilitǎţilor profesionale şi personale;
 • Posibilitatea de dezvoltare profesionalǎ pe un rol de coordonare a unui proces tehnologic;
 • Dacǎ eşti pasionat de lecturǎ îţi oferim abonament gratuit în platforma Bookster;
 • Bonus de recomandare, dacă ne recomanzi o persoanǎ cel puţin la fel de super ca tine pentru angajare în Ana Pan;
 • Reducere la produsele noastre delicioase;
 • Decont transport şi tichete de masǎ.

Descrierea companiei

La Ana Pan iubim tot ce este dulce si promitem ca vom continua sa crestem si sa oferim cele mai bune produse cu gust autentic de copilarie!

Am pornit pe drumul spre succes in anul 1990 dintr-o pasiune nebuna pentru tot ce este bun, dulce si din Ardeal, cu un magazin de familie in zona Dorobanti. Mamele si matusile noastre au invatat traditia prajiturilor de casa de la strabunici si iata ca am devenit repede reperul bucurestenilor pentru cofetarie, brutarie si patiserie traditionala.

Ne-am extins rapid si am ajuns la o retea de 12 magazine Ana Pan si 4 magazine Ana Baking&Co., unde clientii stiu ca pot gasi mereu cele mai apetisante produse de cofetarie, patiserie, panificatie si chiar produse fresh destinate consumului de zi cu zi ( sandwish-uri, salate si supe ) Astazi, am ramas la fel de pasionati de produse naturale, proaspete, create zilnic de maestrii cofetari, patiseri si brutari, din ingrediente atent selectionate, dupa retete traditionale.

La Ana Pan credem ca poti fi autentic intr-un shop realizat de romani, avand torturi, prajituri, patiserie si brutarie tradiționala si reinventata, create zilnic de la zero chiar in centrul Bucurestiului. 100% romanesc, 100% ambitie sunt principiile dupa care ne ghidam, demonstrand ca putem crea local concepte inedite de cofetarii – cafenele.

Suntem o echipa frumoasa, ca o familie pasionata de tot ceea ce este bun si frumos. Cautam sa intregim acesta echipa minunata cu colegi care sa impartaseasca valorile companiei: entuziasm, responsabilitate, calitate, spirit de echipa, evolutie continua, respect pentru traditie si integritate. Oferim un mediu stabil de lucru, salarii decente si oportunitatea de a creste profesional.

Vrem sa avem cei mai buni colegi, pe care sa-i crestem si sa le oferim oportunitati de a se dezvolta profesional in familia Ana Pan.

Publicat 10 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.