Inginer tehnolog industria alimentara

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2600 - 4000 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul Ideal

Dacă eşti absolvent al unei facultăți de Inginerie în industria alimentară sau biologie, chimie şi printre pasiunile tale se numără şi cea pentru producție, cercetare-dezvoltare în domeniul suplimentelor alimentare a extractelor naturale din plante medicinale si fructe de pădure ,chiar dacă ai sau îţi doreşti să faci experienţă în acest domeniu, eşti responsabil, îţi place să lucrezi în echipă, ai abilităţi organizatorice, comunicative şi vrei să lucrezi într-o companie în plină dezvoltare, te aşteptăm alături de noi.

Descrierea jobului

Responsabilităţi:

-Planificarea activității de producţie în funcţie de planul de producţie stabilit ( face lansarea zilnica de productie );
-Stabilește necesarul zilnic de materii prime, auxiliare si materiale;
-Întocmeste comenzile de materii prime si materiale;
-Monitorizează continuu si controlează producția, aprovizionarea cu materii prime si materiale, conditiile de lucru etc;
-Tine evidenta consumului de materiale, a capacitatilor folosite, a productiei si performantelor obtinute;
-Verifica produsele finite cantitativ si calitativ, rebuturile existente, si analizeaza cauzele care le determina;
-Participa la elaborarea retetelor, la dezvoltarea produselor noi si raspunde de corectitudinea datelor introduse in Programul Integrat de Gestiune și Producție BORG , precum si a documentelor emise zilnic (intrari – iesiri, bonuri de consum, predare produs finit în depozitul de distribuție ,etc.) prin acest Program;
-Înregistrează, prelucrează şi păstrează informaţiile referitoare la procesul tehnologic din productie, situaţia stocurilor in programul BORG , verifică conformitatea datelor introduse în calculator, cu datele din documentele primare.
-Stabileste si verifica punctele critice pe fluxul tehnologic;

Descrierea companiei

Hypericum Impex, peste 26 de ani dedicați vindecării prin natură!

Hypericum Impex reprezintă un concept născut în inima Maramureșului care a fost creat din dorința de a aduce natura și plantele vindecătoare din flora noastră spontană mai aproape de fiecare dintre noi. În cei peste 26 de ani de activitate în domeniul productiei de suplimente alimentare, extractelor naturale din plante medicinale si fructe de pădure, am reușit să creăm și să dezvoltăm un brand care vine în întâmpinarea nevoilor omului de a se trata cu remediile oferite de natură. Am pornit de la o idee, de la pasiunea pentru natură și calitățile ei vindecătoare, iar de atunci ne-am dezvoltat și am crescut astfel încât astăzi suntem prezenți în mai multe locații fizice din toată țara ( 33 magazine proprii Doctorul naturii), folosim aparatură de top cu o linie tehnologică de tip european (ce ne permite să obținem extracte naturale atomizate, net superioare pulberilor simple din plante) și aducem produse unice pe piața din România (suntem momentan singura, firmă producătoare de suplimente naturale care a inclus fructoboratul de calciu ca ingredient principal pentru gama sa de top).

De-a lungul anilor, am fost invitați și am participat la numeroase târguri, simpozioane, expoziții, conferințe și alte evenimente naționale și internaționale. Am acumulat experiență și am progresat continuu de aceea ne bucurăm de recunoașterea calității produselor și serviciilor noastre.

Deși ne bucurăm de recunoaștere la nivel național și de numeroase realizări, entuziasmul nostru de a ne continua misiunea de a ajuta omul modern să se vindece prin natură este ca la început. Continuăm să învățăm, să creștem și să ne dezvoltăm astfel încât să le oferim clienților noștri cele mai noi și bune produse naturale de pe piață la prețuri cinstite și fără a face rabat de la calitate.

Publicat 6 mai 2022 Reactualizat 19 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.