Publicat 18 Feb 2021 | Reactualizat 18 Mar 2021 | Expiră 21 Mar 2021

Inginer tehnolog in industria alimentara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru echipa noastra de Cercetare-Dezvoltare, cautam coleg(a) inginer in industria alimentara!
Daca...
... esti absolvent de studii superioare/ master pe profil de industrie alimentara /chimie alimentara / biotehnologii/ controlul si expertiza produselor alimentare (cerinta obligatorie),
... activezi sau ai activat anterior in industria alimentara sau iti doresti acest lucru,
... iti doresti sa lucrezi intr-un mediu care sa contribuie la dezvoltarea ta profesionala,
... locuiesti in Pitesti sau imprejurimi,
Te asteptam sa te alaturi echipei noastre!

Pozitia este pe perioada determinata, pentru inlocuire titular post.

Descrierea companiei

Caroli Foods Group este lider in Romania pe piata productiei si distributiei de mezeluri si preparate din carne. Compania are sediul in Bucuresti, detine o fabrica la Pitesti si o retea de distributie nationala, cu puncte de lucru in principalele orase din tara: Cluj, Timisoara, Brasov, Bacau, Constanta, Pitesti, Craiova, Sibiu.

Mai multe detalii despre companie poti gasi accesand www.carolifoods.ro sau ne poti cauta pe Facebook si LinkedIn (Caroli Foods Cariere).

Intrucat asigurarea confidentialitatii datelor dvs. cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru noi, va invitam sa parcurgeti informatiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal in acest context, disponibile in cadrul notei de informare care poate fi accesata la www.carolifoods.ro/protectia-datelor-personale/.

Expirat
Inginer tehnolog in industria alimentara  -  CAROLI FOODS GROUP SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close