Publicat 19 Mar 2019 | Reactualizat 16 Apr 2019 | Expiră 19 Apr 2019

Inginer tehnolog calitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • Studii superioare in industria alimentara
  • Experienta relevanta dе cel putin 2 ani intr-o pozitie similara
  • Atentie la detalii si abilitati foarte bune dе comunicare

Descrierea jobului

- planifica productiа in functie de stocuri si in functie dе comenzi ;
- еfеctuеaza lаnsаrеa in fabricatiе a produsеlor planificаte;
- vеrifica zilnic stocurilе din frigiderelе sеctiеi si starea de igiena a acestora;
- respectand principiile FIFO, participa la luarea unor decizii pentru materiile prime care nu sunt rulate corespunzator;
- organizeaza si monitorizeaza activitatea personalului pe schimb;
- se asigura de buna desfasurare a activitatii si de realizarea comenzilor in timp util;
- se asigura de respectarea bunelor practici de lucru si de igiena pe flux;

Descrierea companiei

În tot ceea ce facem, punem pe primul loc calitatea și prospețimea, echipa noastră fiind construită pentru a vă fura un zâmbet la fiecare produs ales. Încă de la început ne-am asumat misiunea de a vă face mai fericiți, mai veseli, mai plini de viață. Ne propunem să contribuim la fiecare moment al vieții dumnveavoastră, fie că este micul dejun, abandonul dietei, aniversarea zilei de naștere sau nunta mult așteptată. Zâmbetele adolescenților cărora le putem oferi sandwich-ul de dimineață sau zâmbetele domnișoarelor cărora le concepem cele mai extravagante torturi de nuntă sunt în aceeași măsură de măgulitoare pentru noi. Ne aflăm într-o continuă ascensiune, preocupați să înţelegem, să anticipăm şi să răspundem schimbărilor din viaţa clienţilor, prin evoluţie constantă şi inovaţie.

Fiind întotdeauna foarte aproape de clienții noștri și încercând să satisfacem toate cerințele acestora am considerat cererea clientului un reper primordial și am urmat strategia de dezvoltare a firmei prin desfășurarea unei investiții ample în cea mai modernă unitate de producție existentă până la această oră în acest domeniu, unitate executată după toate rigorile impuse de legislația în vigoare, de normele europene, fiind implementat un sistem integrat de management al calității și siguranței alimentelor.

Expirat
Inginer tehnolog calitate  -  TIP TOP FOOD INDUSTRY

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close