INGINER/ TEHNICIAN SISTEME DE SECURITATE

TOP TECH - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 800 - 1500 EUR
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

- studii tehnice (profil electric / electronic);
- experienta profesionala de minim 2 ani pe o pozitie similara;
- cunostinte temeinice in domeniul sistemelor electronice de securitate;
- apt pentru lucrul la inaltime
- cunostine medii de operare PC;
- bune abilitati de comunicare si relationare, capacitate de organizare si planificare, abilitate de a lucra in echipa, rezistenta la stres, responsabilitate, flexibilitate.
- permis de conducere
- disponibil pentru deplasari
- fara cazier

Descrierea jobului

- montarea si intretinerea sistemelor electronice de securitate (efractie, incendiu,supraveghere video) aflate in locatiile beneficiarilor, executand lucrarea in conditii de calitate si la termenul stabilit, urmarind strict respectarea proiectului tehnic;
- executarea instalarii, up-gradarii, interventiilor solicitate si activitatilor de service ale sistemelor electronice de securitate;
- lucrari de cablare
- programarea centralelor de efractie
- setarea, reglarea echipamentelor de supraveghere video
- programarea sistemelor de detectie incendiu
- asigurarea interventiilor tehnice;
- evaluarea tehnica a sistemelor electronice de securitate instalate;

Descrierea companiei

Cu o experienta de peste 30 de ani, incepand din 1992, TopTech si-a castigat o buna reputatie intre companiile care promoveaza echipamente si solutii IT&C in Romania, fiind constant orientata catre client si calitate.

Astazi TopTech este asociata cu tehnologii avansate, calitate si fiabilitate, are parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori din domeniu. Aceasta inseamna pentru dumneavoastra cele mai bune echipamente la cele mai bune preturi, cu suport direct de la producatori, suport si asistenta tehnica garantata.

Am investit in oameni si astazi TopTech are peste 90 de specialisti pregatiti sa raspunda oricarei provocari din domeniul IT&C, capabili sa asigure suport si asistenta tehnica specializata. Este una dintre cele mai mari si importante companii care activeaza in acest domeniu in partea de centru si vest a tarii si suntem prezenti cu sedii si specialisti in Deva, Sibiu, Timisoara, Cluj Napoca, Alba Iulia si Medias.

Publicat 27 iun. 2022 Reactualizat 25 iul. 2022 Expiră 27 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.