Publicat 22 Feb 2019 | Reactualizat 22 Mar 2019 | Expiră 25 Mar 2019

Inginer / Tehnician sisteme de securitate

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii medii tehnice (pentru tehnician) -curs inginer/ tehnician de sisteme de securitate (prezinta avantaj);
- experienta minim 1 an in sisteme de securitate;
- cunostinte de baza legate de sistemele de securitate;
- cunostinte medii de configurare a echipamentelor de retea;
- capacitate de analiza si sinteza;
- prezenta de spirit, abilitati de comunicare;
- limba engleza nivel mediu;
- permis de conducere categ. B;

Descrierea jobului

- asigura service si mentenanta in sisteme securitate la sediul clientului;
- program normal de lucru 8 ore/zi;
- conditii de lucru foarte bune;
- salariu atractiv

Descrierea companiei

Cu o experienţă de peste 20 ani în domeniu, si peste 3600 de angajati, Civitas Group furnizează soluţii de securitate adaptate nevoilor clientului.

Oferind încă de la început servicii profesionale, acoperind sectorul pazei umane, monitorizării şi intervenţiei rapide şi al sistemelor electronice de securitate, ne-am remarcat, devenind unul dintre furnizorii importanţi de servicii de securitate, statut certificat de un portofoliu relevant de clienţi.

Respectarea angajamentelor asumate faţă de clienti și a principiului conform căruia trebuie oferită acestora soluţia optimă pentru asigurarea nevoii de securitate, reprezintă principalele obiective ale fiecăruia dintre noi.

În domeniul pazei umane avem o puternică infrastructura la nivel naţional, putând asigura servicii de cea mai înaltă calitate, prin parteneriate stategice. Selecţia partenerilor este rezultatul unui riguros audit de evaluare continuă, care are ca principale criterii competenţa, performanţa,etica şi respectul pentru lege.

Ne bazăm pe un colectiv calificat, care face posibilă realizarea performanţelor remarcabile, prin respectarea tuturor reglementărilor tehnologice şi de siguranţă date de standardele din domeniu.

Cunoaştem bine nevoile de securitate ale clienţilor pentru a găsi şi oferi acestora soluţii complete şi personalizate de securitate, dezvoltate cu tehnologii de ultima oră şi profesionişti in domeniu.

Expirat
Inginer / Tehnician sisteme de securitate  -  CIVITAS GROUP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close