de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 05 Ian 2007 | Reactualizat 27 Dec 2006 | Expiră 05 Feb 2007

INGINER TEHNICÃ DE MÃSURARE - Cugir, jud. Alba

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Bune cunostinte de tehnici de mãsurare si întocmirea planurilor de control, cunotinte operare PC (Ms. Office, ACA), vorbitor de limba germanã sau englezã.
De asemenea trebuie sã fie o persoanã dinamicã, cu spirit de initiativã si adaptabilã la lucrul în echipã.

Descrierea jobului

Puteti s lucrati ntr-o echip de profesionisti n cadrul compartimentului Msurtori, unde veti ntocmi planuri de control, veti adapta metodele si elementele din sistemul de asigurarea calittii la cerintele specifice proceselor, dovedindu-v capacittile ti competentele dumneavoastr n acest domeniu, ntr-un mediu dinamic si motivant.
S beneficiati de training “On the job”, completat de training “Off the job” pentru desvrsirea cunostintelor dumneavoastr si implementarea lor n activitatea curent.

Descrierea companiei

Star Transmission Cugir este o companie a DaimlerChrysler, cu locaţia în Cugir, judeţul Alba DaimlerChrysler este una dintre întreprinderile de automobile internationale de elită. Cu o prezentă globală solidă, cu un portofoliu de piată puternic si nu în ultimul rând prin tehnologie si inovatii, DaimlerChrysler a atins pozitia de vârf pe piată.
Compania română Star Transmission Cugir (STC) produce pentru motoare si cutii de viteză, printre altele, roti dintate, arbori cu came, pinioane si întinzătoare de lant. Clientii nostri sunt uzinele germane Powertrain din cadrul Mercedes Car Group si clienti din afara concernului. Produsele noastre se montează în vehicule Mercedes-Benz, Chrysler, SMART, precum si în vehiculele mărcilor Toyota, Renault si Skoda.
În acest an 2006, mai mult de 300 de angajati vor contribui la atingerea unei cifre de afaceri mai mare de 12 milioane euro.
Pentru cresterea considerabilă a cifrei de afaceri căutăm încă 100 de angajati.
Pagina web a companiei va ofera si mai multe informatii si de asemenea aveti posibilitatea sa aplicati on-line.

Expirat
INGINER TEHNICÃ DE MÃSURARE - Cugir, jud. Alba  -  S.C. Star Transmission Cugir S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close