Inginer structuri de rezistenta - proiectare / consultanta

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam o persoana dornica sa se dezvolte si sa invete, proactiva, comunicativa, cu atentie pentru detalii, cu simt tehnic si vedere in spatiu.
Este obligatorie cunoasterea de software specializat Etabs, SAP2000, Autocad si / sau AllPlan.
Este necesara cunoasterea limbii engleze. Cunoasterea limbii germane reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Activitatea curenta va fi de realizare de calcule de dimensionare, verificare prin calcul, realizare de modele de analiza structurala, realizarea de planuri si detalii, intocmirea de Rapoarte Tehnice, Memorii Tehnice, Caiete de Sarcini, participarea la intocmirea de Expertize Tehnice.
Ocazional va fi necesara si deplasarea la intalniri cu Clientii sau pentru inspectarea unor obiective.

Descrierea companiei

Suntem o companie tanara, formata de un nucleu de specialisti cu vasta experienta in domeniul proiectarii si expertizarii tehnice a structurilor de rezistenta.
De-a lungul ultimilor 15 ani, specialistii nostri au coordonat sau au facut parte din echipele de proiectare pentru obiective de investitii de mare complexitate si de mari dimensiuni.
Suntem o echipa dinamica, aplecata asupra cerintelor clientilor.
Domeniul principal de activitate il constituie consultanta tehnica, verificarea tehnica a proiectelor pentru structuri de rezistenta, expertizarea tehnica a constructiilor, proiectarea structurilor de rezistenta.
Publicat 4 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.