Inginer SSM&SU - Hoghiz

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Gi Group România recrutează Inginer SSM&SU pentru partenerul său, o companie de materiale de construcții diversificate ce produce și furnizează o gamă largă de produse pentru industria construcțiilor, din Hoghiz.

* Compania propune posibilitati de dezvoltare si pe alte ramuri de inginerie din cadrul fabricii.

Pentru a te potrivi acestui job trebuie să ai:

Studii universitare tehnice, de preferat în domeniul mecanic;
Cunoștințe în domeniul mecanic;
Cunoștințe solide de limba engleză;
Excelente abilități de organizare și planificare;
Orientare către rezultate și inițiativă;
Respectarea sănătății și securității în muncă ca o prioritate principală în activitate;

Descrierea jobului

Ce responsabilități vei avea:

Organizarea, coordonarea si monitorizarea tuturor activitatilor specifice domeniului sanatatii si securitatii in munca si situatiilor de urgenta in conformitate cu legislatia in vigoare;
Identificarea riscurilor de accidentare existente la locurile de munca, identificarea riscurilor noi, informarea conducerii unitatii si propunerea de masuri de prevenire corespunzatoare;
Efectuarea instruirii de specialitate pentru toate categoriile de personal (angajati, contractori si vizitatori), conform periodicitatii stabilite, testarea, verificarea cunostintelor si deprinderilor de specialitate dobandite;
Elaborarea si verificarea documentelor specifice SSM&SU, verificarea utilizarii echipamentelor individuale de protectie si a functionarii mijloacelor de protectie colectiva precum si a mijloacelor stingere a incendiilor.

Beneficii:

Educație continuă - investim continuu în tine pentru a ne asigura că ai tot ce ai nevoie pentru a excela la locul de muncă și pentru a-ți îmbunătăți abilitățile;
Bonus anual de performanță;
Bonus de vacanță și 26 zile de vacanță;
Tichete cadou de Paște, Crăciun, 1 &8 martie (femei);
Asigurare de sănătate/Asigurare de viață
Transport si cazare daca vii dintr-o alta localitate.

Poți trimite CV-ul tău actualizat pe adresa de e-mail: daniela.resmerita@gigroup.com / george.moldovan@gigroup.com

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 29 nov. 2021 Expiră 29 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.