Publicat 24 Feb 2015 | Expiră 28 Mar 2015

Inginer Sisteme Electrice

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inginer Sisteme Electrice cu experienta minima de: 1 an in industria gaziera , absolvent al cursurilor de specialitate si/sau detine AUTORIZARE A.N.R.E., stapaneste bine programele de proiectare desene AutoCAD: AutoDesk Inventor si programele de baze de date.
Cunoasterea programelor de planificare PRIMAVERA si/sau Project Professional (Microsoft) reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

IInginer Sisteme Electrice cu experienta minima de: 1 an in industria gaziera , absolvent al cursurilor de specialitate si/sau detine AUTORIZARE A.N.R.E. stapaneste bine programele de proiectare desene AutoCAD: AutoDesk Inventor si programele de baze de date. Cunoasterea programelor de planificare PRIMAVERA si/sau Project Professional (Microsoft) reprezinta un avantaj.

Descrierea sarcinilor / atributiilor / activitatilor postului:
- Coordoneaza activitatile din cadrul proiectului supervizand direct echipele tehnice, consultantii si alti colaboratori implicati pe disciplina pe care o reprezinta;
- Interfata pe disciplina intre Beneficiar si Subcontractori ;
- Isi desfasoara activitatea conform planificarii ;
- Gestioneaza, urmareste, verifica si transmite catre Beneficiar documentele aferente disciplinei pe care o reprezinta;
- Raporteaza statusul, progresul documentelor gestionate la soclitare;
- Gestioneaza, urmareste relatiile interdisciplinare ;
- Verifica, coreleaza, aproba documentele intocmite de subcontractantii proiectului;
- Centralizeaza, verifica, coreleaza si lanseaza ordine de comanda conform note primite de la proiectanti;
- Centralizeaza, verifica, coreleaza si transmite beneficiarului raspunsul la „VN-uri „ conform proceduri stabilite cu Beneficiarul / procedura interna;
- Urmărește documentele emise în vederea aprobării de către beneficiar și stabilește soluții pentru rezolvarea tuturor observațiilor (VN-urilor) ridicate de aceștia în cel mai scurt timp;
- Asigura circulatia informatiei in cadrul proiectului si pentru alte departamente ale organizatiei ;
- Participa periodic la intalniri cu echipa de proiect si prezenta proiectul celorlalte departamente ;
- Asigura rezolvarea problemelor aparute in realizarea proiectului si informeaza la timp echipa de management despre problemele aparute si pe care nu le poate rezolva la nivelul sau ;
- Arhiveaza corespunzator toata documentatia legata de proiect ;
- Face propuneri de imbunatatire a stilului de lucru pentru a maximiza eficienta atingerii obiectivelor propuse.
- Executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal.

Descrierea responsabilitatilor postului:
Privind relatiile interpersonale / comunicarea - Raspunde de rezolvarea prompta a problemelor de comunicare ce apar in cadrul activitatilor proiectului. - Raspunde de corectitudinea si promptitudinea cu care furnizeaza informatiile din domeniul sau de activitate. - Asigura un climat de colaborare intre toti angajatii implicati in proiect. - Informeaza seful direct de aparitia unor probleme importante care pot avea impact asupra desfasurarii proiectului.
- Raspunde de respectarea termenelor stabilite prin contracte. - Raspunde de veridicitatea si corectitudinea rapoartelor intocmite ;
- Raspunde de pastrarea confidentialitatii informatiilor la care are acces. - Raspunde de relatia cu partenerii, clientii si beneficiarii.
Privind regulamentele / procedurile de lucru - Raspunde de respectarea procedurilor de lucru generale specifice (programul de lucru, punctualitatea in intocmirea si predarea rapoartelor etc.). - Respecta si asigura cunoasterea si aplicarea Regulamentului Intern si a Regulamentului de Organizare si Functionare de catre intreg personalul din subordine. - Respecta si aplica actele normative in vigoare si Contractul Colectiv de Munca aplicabil.

Descrierea companiei

Suntem liderul national in producerea de aparatura si echipamente destinate industriei gazeifere si petroliere.
Suntem compania moderna cu capital integral privat si cu o traditie de peste 85 ani in domeniul tratarii, reglarii si masurarii gazelor naturale.
Suntem furnizorul complet in proiecte de tip lucrare la cheie pentru industria gazelor naturale oferind proiectare, executie, instalare, punere in functiune si intretinere, toate orientate catre nevoile fiecarui client in parte.
Gasiti toate detaliile despre companie pe website: www.armaxgaz.ro.

Expirat
Inginer Sisteme Electrice  -  Armax Gaz SA