Publicat 14 Oct 2020 | Reactualizat 28 Oct 2020 | Expiră 13 Nov 2020

Inginer sistem informatic

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 3 ani experiență în IT Hardware, IT Software

Descrierea jobului

Scopul principal al activitatii:
Mentinerea retelei la un inalt grad de calitate prin asigurarea suportului tehnic necesar administrarii si configurarii tuturor sistemelor IT
Asigura integrarea noilor elemente de retea si a noilor servicii, se asigura de respectarea standardelor de calitate si siguranta a datelor
Asigura interfata cu alte departamente implicate in planificarea si dezvoltarea retelei, precum si cu vendorii de echipamente fiind implicat activ in toate proiectele de implementare si integrare a noilor servere si elemente de retea, a noilor servicii, a noilor tehnologii sau produse.

Cerinte specifice
Dezvolta si ajuta la implementarea programelor, in functie de cerintele societatii
mentinerea in buna functionare a statiilor de lucru: devirusari, probleme de soft / hard, inlocuire componente
Instalarea si configurarea pachetelor software, instalare/configurare periferice si rezolvarea eventualelor incidente tehnice
Instalarea de noi echipamente in retea
Acorda asistenta tehnica si consultanta utilizatorilor privind modul de utilizare a sistemelor de calcul
Asigura actualizarea sistemului de operare si a programelor instalate
Upgrade patch – uri de securitate
Supervizarea procesului back-up automat si confirmarea explicita si periodica a faptului ca totul functioneaza bine (verificari de consistenta si securitate)
Verificarea functionarii sistemului antivirus si a bunei functionari a procesului de upgradare automata

Descrierea companiei

SC ELECTROPLAST SA are peste 20 de ani de experienta remarcabila in domeniul industriei producatoare de conductori si cabluri electrice .
Oferta de produse cuprinde cabluri electrice din cupru si aluminiu, rigide si flexibile, nearmate, armate, ecranate, ecranat-armate. Cablurile sunt izolate în PVC, PE reticulată sau cauciuc siliconic, sunt realizate conform standardelor nationale si internationale, folosind tehnologii moderne de fabricatie .
Ne apreciem angajatii si profesionalismul lor.!

Inginer sistem informatic  -  sc electroplast .ro

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close