Publicat 08 Oct 2019 | Reactualizat 05 Nov 2019 | Expiră 08 Nov 2019

Inginer Servicii Diagnostic Vehicul

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Studii superioare tehnice/Inginerie;
-Experienta in domeniul electronic ale sistemelor regasite la bordul autovehiculelor;
-Bune cunostinte despre arhitectura electrica si electronica ale autovehiculelor,despre metodele de diagnostic ale defectelor sistemelor electronice aflate la bordul autovehiculului sau externe acestuia;
-Cunostinte avansate de limba engleza, cunostintele de limba franceza constituie avantaj.
-Abilitati de comunicare transversala, lider, diplomat, initiativa.

Descrierea jobului


Evolutia tehnologica sta astazi la baza produselor Renault si performantei retelei post-vanzare.
In contextul modificarilor de mediu, ale evolutiei digitale si economice, lumea autovehiculelor evolueaza rapid: autovehiculul se conecteaza, se automatizeaza si alerteaza sau informeaza conducatorul in timp real.
Mentinerea acestor servicii la cel mai inalt nivel de calitate pe intreaga durata de viata a vehiculului este o provocare care necesita stapanirea tehnologiilor legate de diagnosticarea sistemelor de la bordul autovehiculelor sau externe acestuia.
In cadrul departamentului de Inginerie Post-Vanzare, in calitate de
Inginer Servicii Diagnostic Vehicul, va veți asigura ca rețeaua post-vanzare a grupului Renault dispune de mijloacele necesare pentru a efectua diagnosticarea si repunerea in conformitate a functiilor autovehiculelor din gama Dacia-Renault.

Misiunea d-voastra va consta in:

-Definirea nevoilor de diagnosticarea ale reparatorilor;
-Anticiparea si asigurarea ca nevoile reparatorilor sunt luate in considerare pe durata conceptiei sistemelor electronice de la bordul autovehiculului sau externe acestuia;
-Specificarea diagnosticului in instrumentele post-vanzare;
-Validarea si implementarea serviciilor de diagnosticare in concordanta cu lansarea vehiculelor noi;
-Participarea la procesul de imbunatatire a diagnosticului luand in considerare feedback-ul din retea;
-Asigurarea performantei uneltelor de diagnostic si proceselor de atelier;
-Pilotarea unuia sau mai multor proiecte diagnostic vehicul.

Complementar, veti sprijini inovatiile din Inginerie luand in considerare nevoile de diagnosticare, veti contribui la dezvoltarea diagnosticului pe proiectele comune cu Nissan, veti realiza teste de performanta ale sistemelor si veti documenta si distribui informatiile cu privire la ultimele tehnologii din domeniu.

Descrierea companiei

Să te alături Groupe Renault România înseamnă să faci parte dintr-o echipă de peste 18.000 de colegi alături de care îți poți pune amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Te aşteptăm în echipa noastră mobilă, conectată și autonomă să punem lumea în mișcare și să conturăm viitorul automobilului.

#MOVEOURWORLDFORWARD

Prin aplicarea la posturile disponibile, entitățile Renault Romania prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin CV, în scopul recrutării.
Pentru informarea dvs. completă și transparentă, înainte de a aplica, vă rugăm să luați la cunoștință Politica de confidenţialitate privind protecţia datelor personale în scop de recrutare și selecție accesând link-ul: https://www.gruprenault.ro/politica-privind-cadrul-general-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal-groupe-renault-romania

Expirat
Inginer Servicii Diagnostic Vehicul  -  Groupe Renault Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close