Inginer Service echipamente medicale

POWER MEDICAL SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Viitorul nostru coleg este absolvent al unei Universitati Tehnice sau similar si ii place sa caute solutii pentru repararea diverselor echipamente.
- In mod necesar trebuie sa detina permis de conducere pentru autoturism.
- Cunoaste limba engleza scris si vorbit.
- Are experienta in electronica.
- Suntem un centru service cunoscut si respectat, datorita serviciilor de inalta calitate pe care le oferim. O companie de elita isi datoreaza pozitia angajatilor de elita, de aceea dorim sa angajam un foarte bun inginer, cu spirit tehnic, intuitie si atitudine pozitiva.
- Disponibilitate pentru deplasari in tara (pentru interventii) si in strainatate (pentru traininguri).

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Efectueaza reparatii electronice a echipamentelor medicale
- Asigura intretinerea echipamentelor medicale aflate in garantie, post-garantie sau contract de service, prin verificari periodice efectuate la client.
- Intocmeste si urmareste fluxul de documente pe tot procesul de service.
- Cunoaste parametrii si modurile de functionare ale echipamentelor aflate in portofoliu, fiind astfel in masura sa asiste departamentul vanzari in efectuarea de prezentari si testari de echipamente.
- Se documenteaza permanent si acumuleaza cunostinte despre aparatura medicala, astfel incat are raspuns pentru orice nelamurire sau intrebare tehnica.

Beneficii:
- Un loc de munca sigur, cu salariu atractiv.
- Bonusuri in functie de performante
- Traininguri regulate.
- Telefon mobil.
- Laptop.
- Masina de serviciu pentru deplasari la clienti

Descrierea companiei

Povestea POWER MEDICAL a pornit din dorința de a împărtăși experiența noastră tehnică și din ambiția de a deveni o companie cu impact în domeniu. Încă de la început ne-am poziționat ca un partener solid pentru clienții noștri, către care furnizăm echipamente și servicii de cea mai bună calitate.

Avem la baza expertiză tehnică pentru dispozitive ca: electrocardiografe, defibrilatoare, ventilatoare, aparate de anestezie, monitoare de pacient, injectomate, infuzomate, dispozitive de aspirare, incubatoare, ambulanțe, echipamente pentru electrochirurgie, ambulante etc.

Dorim să oferim clienților noștri produse și servicii care aduc un plus de valoare personalului medical și furnizorilor de servicii medicale, cu scopul de a-i ajuta să își îndeplineasca misiunea lor pentru tratarea pacientilor si salvarea de vieti.

Cu o gamă diversificată de produse medicale, am devenit treptat un furnizor de bază atât pentru entități medicale private cât și pentru spitalele de stat.

Publicat 12 Oct. 2022 Reactualizat 9 Nov. 2022 Expiră 11 Nov. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.