Inginer Service - echipamente climatizare

Adecco Romania - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Adecco Romania caută pentru clientul său FRESH AIR (unul dintre liderii de piaţă din domeniul HVAC-R din România), un Inginer Service cu pregătire și cunoştinţe despre funcţionarea echipamentelor de aer condiţionat, climatizare, frig și încălzire.

Candidatul Ideal:
- Experienţa in domeniul proiectare, service, PIF instalaţii ventilare, climatizare, frig, încălzire;
- Studii tehnice superioare;
- Disponibilitate pentru deplasari;
- Permis de conducere categ.B

Descrierea jobului

Responsabilităţi şi atribuţii:
- Analizează fisele de service ale lucrărilor zilnice pentru a lua masurile ce se impun;
- Executa proiecte de automatizare a echipamentelor / instalaţiilor furnizate de FRESH AIR;
- Executa puneri in funcţiune ale echipamentelor si instalaţiilor furnizate de FRESH AIR;
- Instruieşte clienţii privind utilizarea si întreţinerea echipamentelor si instalaţiilor puse in funcţiune;
- Realizează diagnosticarea echipamentelor defecte;
- Întocmeşte prognoze privind necesarul de piese de schimb si comenzile interne de aprovizionare a pieselor de schimb;
- Întocmeşte oferte de piese de schimb;
- Participă la selecţia ofertelor si la analiza contractelor de aprovizionare a componentelor si pieselor de schimb necesare;
- Întocmeşte Dispoziţii de Rezervare / Livrare pentru piesele de schimb necesare efectuării lucrării;
- Întocmeşte rapoarte privind echipamente / piesele de schimb înlocuite in garanţie;
- Identifică neconformităţi apărute sau care ar putea sa apară in desfăşurarea proceselor si activităţilor FRESH AIR in care este implicat sau cu care are legătura (ofertare, proiectare, aprovizionare, vânzări, montaj, etc.);
- Propune acţiuni corective / preventive întocmind Raport de Acţiuni Corective, respectiv raport de Acţiuni Preventive;
- Identifica Oportunităţi si face propuneri de îmbunătăţire a activităţilor, pe baza feedback-ului zilnic despre realizarea produsului, a feedback-ului de la client sau din orice alte surse

BENEFICII:
- salariu fix + bonusuri corelat cu rezultatele;
- pranz asigurat;
- lucru intr-o companie puternica si stabila financiar

Descriere Companie:
Fresh Air activează din anul 1996 in domeniul incalzirii, ventilatiei, aerului-conditionat și frigului, asigurand nu numai comercializarea unor echipamente recunoscute pe plan mondial cât și proiectarea, montarea, punerea in functiune si intretinerea acestora.
Cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul instalaţiilor şi echipamentelor de încălzire, ventilaţie, aer condiţionat şi refrigerare, societatea Fresh Air poate fi considerată unul dintre liderii de piaţa din domeniul HVAC-R din România.
Echipamentele se adresează domeniilor industrial, comercial si rezidential, precum si unor proiecte de nișă, cum ar fi: sălile IT, camerele de comandă și/sau cu destinații speciale, camere curate pentru spitale, etc.

Descrierea companiei

Cine este Adecco? Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine. Credem in tine! Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna. Noi si voi, suntem Adecco. Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descarca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Ne gasesti si pe Facebook, Linkedin, Twitter si Instagram ! Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Publicat 20 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 19 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.