Publicat 04 Mar 2019 | Reactualizat 03 Apr 2019 | Expiră 04 Apr 2019

Inginer Service Aparatura Medicala

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Inginer (electronica - electromecanica, automatica) cu experienta in activitatea practica de service aparatura complexa (electronica, automatizare, mecano-hidraulica).
Experienta in service aparatura medicala constituie un avantaj.
- Decis sa-si faca o cariera pe termen lung din activitatea de service echipamente medicale.
- Sa-i placa sa lucreze cu oamenii, sa stabileasca si sa intretina relatii bune cu partenerii (directori spitale, sefi departamente tehnice etc.).
- Sa fie meticulos, "un om al detaliilor".
- Sa se implice in activitatea si managementul firmei prin observatii, propuneri.
- Sa cunoasca bine Office-ul (Excel, Word, Outlook), sa-si tina o evidenta detaliata si riguroasa (suntem certificati ISO 9001, ISO 13485 deci "birocratia" este medie-inalta).
- Bun cunoscator al limbii engleze (documentatie si dialog cu partenerii externi, participari la cursuri in strainatate);
- Intrucat performantele se obtin dupa perioade relativ lungi de training si studiu, nu suntem interesati decat de persoanele ce doresc sa-si faca din aceasta o cariera, o ocupatie pe termen lung.

Descrierea jobului

- Instalare, punere in functiune, instruirea utilizatorului final si service in garantie si postgarantie pentru echipamente medicale (sterilizatoare, aparate de spalare - dezinfectie, mese de operatie, lampi de operatie, etc.);
- Incheierea de contracte de service cu noii clienti, mentinerea de relatii foarte bune cu vechii clienti, cresterea gradului de multumire, de satisfactie, a clientilor nostri;
- Documente - rapoarte - formulare de intocmit si transmis la Bucuresti in mod regulat - Firma este autorizata ISO 9001 si ISO 13485;
- Perioada de proba: 3 luni
Veniturile se compun dintr-o parte fixa, salariul fix lunar si o parte variabila, comisioane si prime, ce deasemenea se incaseaza lunar.
Salariul fix lunar:
- 3.000 RON NET la angajare
- 3.200 - 3.500 RON NET, in 1 - 2 ani, dupa cursurile de specializare in Suedia/Germania;
Partea variabila = comisioane, prime instalare, prime proiecte
Se incaseaza pentru fiecare echipament instalat sau/si in urma realizarii unor proiecte.
Aceste estimari pot creste in functie de rezultatele individuale si generale ale firmei.
Deasemenea:
- Asigurare medicala de sanatate si accidente;
- Masina de serviciu in folosire exclusiva, inclusiv in interes personal, privat.
- Telefon mobil,
- Laptop
- Cursuri in strainatate (Suedia - Germania);
- Concediu: de odihna 30 zile calendaristice (aprox. 23-24 zile lucratoare);

Descrierea companiei

Firma are o indelungata experienta in distributia de aparatura medicala si este specializata in domeniul controlului infectiei, a distributiei aparaturii medicale si accessoriilor necesare sterilizarii, spalarii, dezinfectiei, inclusiv documentarii acestor procese.
Sterisystems este distribuitorul autorizat al firmei GETINGE - Suedia, cel mai mare producator mondial de sterilizatoare.
Oferim solutii integrate, "la cheie", distribuind deasemenea echipamentele - produsele altor importante firme: HUPFER - Germania, MESALAB - USA, VP - Germania, AMB - Belgia, BANDELIN - Germania....
SERVICE-ul este asigurat de un department specializat, in care ingineri cu multi ani de experienta si cursuri in Suedia, asigura cu operativitate asistenta tehnica de excelenta calitate.
Firma are sediul central in Bucuresti si filiale in Cluj, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Brasov, Braila si Baia Mare.
STERISYSTEMS este membra a "RAFI Group", alaturi de firma RAFI INTERNATIONAL, firma specializata in distributia de instrumentar chirurgical si echipamente pentru blocul operator.
Rafi International este distribuitoare a firmelor germane MAQUET (cel mai mare producator mondial de mese de operatie, lampi de operatie), MEDICON si GEISTER (instrumentar)..

STERISYSTEMS si Rafi International sunt certificate ISO 9001:2008, ISO 13485:2012, ISO4001:2004, BS OHSAS 18001:2007;

Firma are ca obiectiv permanent mentinere unui mediu placut - performant-profesional de lucru.

Ne propunem sa fim cea mai importanta firma de distributie echipamente - solutii complete de sterilizare din Romania si avem toate conditiile de realizare a acestui obiectiv.

Detalii: rog vizitati www.rafi.ro.

Expirat
Inginer Service Aparatura Medicala  -  STERISYSTEMS SRL