de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 31 Oct 2019 | Expiră 01 Dec 2019

Inginer sau desenator pentru case

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Se caută o persoană care sa poata realiza părțile desenate din proiecte pentru case sau blocuri mici.

Descrierea jobului

DTAC si DE, proiecte de rezistenta.

Descrierea companiei

Birou de Proiectare

ArhiProPub este un Birou de Proiectare care are ca obiect de activitate principal proiectarea constructiilor civile, industriale si agricole. Oferim servicii complete, de la proiectare pana la urmarirea lucrarilor de executie in santier printr-un diriginte de santier.

Proiectare Optimizata

Echipa noastra este alcatuita din arhitecti si ingineri constructori. Biroul de Proeictare ArhiProPub va ofera servicii de proiectare optimizata, realizand proiecte care se executa cu costuri minime. Pentru fiecare proiect realizat satisfacem cerintele functionale, tehnice si estetice ale clientilor nostrii si optimizam consumul de resurse materiale, umane si tehnice necesare executarii constructiilor proiectate.

Urmarirea Executiei

Fie ca este vorba despre proiecte de case mici sau un proiect de ansamblu rezidential, va asigura de toata seriozitatea si implicarea echipei, de la documentatia pentru Autorizatia de Construire, pana la urmarirea executiei casei printr-un Diriginte de Santier. Urmarirea lucrarilor de executie de catre proiectant reprezinta un mare avantaj deoarece veti fi sigur ca executia casei urmareste proiectul de casa, din punct de vedere al rezistentei si arhitecturii.

Expirat
Inginer sau desenator pentru case  -  Arhipropub S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close