Publicat 23 Aug 2020 | Reactualizat 20 Sep 2020 | Expiră 23 Sep 2020

Inginer / Reprezentant Vanzari Electrice - Moldova (6 judete)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienţă comerciala în vanzarea materialelor electrice - obligatorie;
Absolvent studii medii/superioare cu profil electric - reprezinta un avantaj;
Orientat spre client si spre construirea unor relatii de lunga durata;
Bune abilitati dе identificare a nevoilor clientilor si dе negociere;
Proactiv, dinamic, orientat spre solutii;
Organizat, analitic;
Cunostinte operare PC si MS Office
Permis auto categoria B

Descrierea jobului

Consiliаza tеhnic si comеrciаl cliеntii pe fiecare grupa dе produsе;
Dezvoltа businеss-ul lа clientii existеnti. Identifica si аtragе cliеnti noi prin:

  • Promovarеа si vanzаreа echipamentelor de distributie si masura fabricate de PGA Electric (cabluri electrice, blocuri de masura si protectie, firide de distributie si contorizare, cutii de distributie, cutii de sectionare, etc)
  • Promovarea si vanzarea cablurior de joasa si medie tensiune fabricate de PGA Electric, a intregii game de accesorii pentru cabluri si produse complementare necesare pentru bransamentele electrice
  • Promovarea si vanzarea sistemelor de jgheaburi metalice fabricate de PGA Electric (jgheaburi metalice perforate)
  • Promovarea si vanzarea produselor electrice si corpurilor de iluminat importate de PGA Electric

Beneficii:

Salariu fix + comisioane lunare (minim 1000 euro net);
Masina de serviciu, laptop;
Suport tehnic, comercial si logistic;
Traininguri de specialitate.

Descrierea companiei

PGA Electric este o afacere care s-a dezvoltat de la un start-up cu un angajat in 2001 la business sustenabil cu peste 250 de angajati in 2019.

In tot acest timp ne-am extins aria de acoperire pe tot cuprinsul tarii, devenind un important distribuitor national de materiale electrice, corpuri si surse de iluminat. Echipele noastre de vanzari/suport/logistica din Baia Mare, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara si Bucuresti asigura zilnic livrarea comenzile clientilor nostri locali.

Motorul activitatii noastre zilnice a fost pe de o parte pasiunea pentru calitate si pe de alta parte orientarea spre nevoile clientilor nostri. Am investit incontinuu in oameni si echipamente, devenind unul dintre pricipalii producatori de cabluri din aluminiu pentru sectorul energetic, de echipamente de JT pentru distributia energiei electrice, de sisteme metalice pentru managementul cablurilor electrice.

Oamenii sunt cea mai de pret resursa a noastra, suntem permanent conectati la cele mai mai noi tehnologii din domeniu si integram cu succes ultimele inovatii in activitatea noastra zilnica.

Descoperiti mai multe despre noi pe www.pgaelectric.ro

Prin inregistrarea CV-ului, sunteti de acord ca PGA Electric sa prelucreze datele d-voastra cu caracter personal in scopul recrutarii de personal. Potrivit legislației aplicabile, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele d-voastra cu caracter personal, rectificarea, restrictionarea, stergerea si portabilitatea acestora, dreptul de va opune prelucrarii, precum și dreptul de va retrage consimțãmântul, trimitandu-ne o cerere la [email protected]

Expirat
Inginer / Reprezentant Vanzari Electrice - Moldova (6 judete)  -  PGA Electric SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close