Publicat 19 Iun 2017 | Expiră 24 Iun 2017

INGINER PROIECTANT

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

1. Experienta in proiectare de minimum 3 ani
2. Absolvent/a UniversitateTehnica, Constructii/Politehnica
3. Cunostinte foarte bune Autocad 2D, alte programe de proiectare si Autocad 3D constituie un avantaj
4. Cunostinte FOARTE BUNE utilizare PC (pachet Microsoft Office)
5. Cunostinte bune de legislatie in constructii (Legea 10)
6. Abilitati manageriale si coordonare activitate de productie
7. Persoana pasionata de domeniul proiectarii structurilor din lemn profesionale si fundatiilor usoare din beton pe care se amplaseaza structura din lemn
8. Capacitate/dorinta/rabdare de a invata programe de proiectare profesionale pentru proiectarea structurilor din lemn; asiguram training de specialitate
9. Disponibilitate pentru deplasari
10. Permis de conducere cat. B

Descrierea jobului

Activitate dupa efectuarea traning-ului de specialitate cu programele de proiectare dedicate exclusiv structurilor din lemn, RoofCon-TrussCon si WoodEngine:

1. Proiectare structurala si tehnologica de fabricare pentru: case pe structura din lemn tip framing, sarpante industrializate, mansarde, hale industriale/agricole din lemn, etc. ,,TOT CE SE POATE CONSTRUI DIN LEMN”

2. Lansare in productie a proiectului de executie, vei tine legatura cu responsabilul de productie si cu echipele de montaj pentru a te asigura ca ceea ce ai proiectat se realizeaza corect in procesul de productie iar, montajul respecta toate detaliile tehnice specifice proiectului. Unele detalii sunt standard de fabricare.

3. Vei tine legatura cu clientii si vei participa la faze intermediare de lucrari in santier inclusiv la receptia finala a structurii din lemn.

4. Vei pastra legatura cu birourile de proiectare (inginerie si arhitectura), pentru a converti proiectele clasice/dulgheresti in proiecte industrializate/prefabricate.

5. Vei intocmi devize/oferte in baza extrasului de cantitati generat automat de programele de proiectare

6. Vei realiza RELEVEE, vei da solutii tehnice dupa caz impreuna cu arhitectul in vederea proiectarii structurii din lemn pe o suprastructura deja existenta

7. Te vei implica in realizarea cartii tehnice de executie si montaj pentru structurile din lemn industrializate (detalii specifice de imbinare a lemnului si a organelor de asamblare metalice specifice acestei industrii)

NOTA IMPORTANTA IN VEDEREA INTERVIULUI:
Pentru interviu te rog studiaza domeniul de activitate al companiei, documenteaza-te despre produsul „structuri din lemn” si profilul jobului: Aici gasesti informatii www.casedinlemnromania.ro si www.mitek.ro

Citeste si analizeaza cu atentie cerintele si oferta, aplica din nou la habitat@habitateco.ro numai daca ti se potriveste jobul conform pregatirii tale profesionale si daca doresti sa ai o cariera de succes in acest domeniu.
Vom lua in considerare numai CV-ul aplicat personalizat cu scrisoare de intentie la e-mail habitat@habitateco.ro
Informatii suplimentare: 0720 770 850

Oferta
Scolarizare gratuita/training pentru programele RoofCon-TrussCon studiaza www.placimulticui.ro , www.mitek.ro, WoodEngine http://www.mitek.ro/programe-proiectare/wood-engine/
http://www.mitek.fr/Logiciels/WoodEngine/WoodEngine/

Contract de munca pe perioda nedeterminata
Posibilitatea de avansare in functia de Director Tehnic
Salariu net minim garantat 1000 € numai dupa invatarea programelor de proiectare + comisioane din proiectele DDE (daca te implici, poti depasi lejer suma de 2000 €
)
Mai multe detalii la interviu

Suntem constienti ca mediul in care activam este unul de nisa, iar posibilitatea sa fi lucrat intr-un domeniu similar este mica. Daca iti place acest domeniu, ai incredere in tine si in structurile din lemn ca alternativa la metal si beton, vei reusi. Altfel spus, daca esti persoana potrivita vei invata tot ce trebuie chiar aici, alaturi de noi, chiar de la noi!

Descrierea companiei

Habitat Eco Structuri SRL, (BIANCA INTERNATIONAL) Producator/Fabricant din anul 1994, case pe structura din lemn framing, sarpante industrializate in sistem de grinzi cu zabrele asamblate cu placi multicui, plansee prefabricate Posi-Floor, grinzi cu zabrele din lemn Posi-Strut tehnologie MiTek.

Expirat
INGINER PROIECTANT  -  HABITAT ECO STRUCTURI SRL