Inginer Proiectant

RCS & RDS - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Cerinte:

Absolvent de studii superioare; Facultatea de Constructii Civile si Indusriale, reprezinta un avantaj;
Minimum 2 ani de experienta in domeniul telecomunicatiilor;
Cunostinte avansate de aplicatii CAD;
Cunostinte privind rezistenta materialelor, respectiv de calcul structural;
Experienta avansata in detalierea executiei, este obligatorie;
Bune cunostinte de limba engleza.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

Participarea la site visit si efectuarea masuratorilor, pozelor si a schitelor preliminare;
Stabilirea pozitiei turnurilor, fundatiilor de echipamente si a imprejurimilor in zona, conform ridicarilor topografice, a suporturilor de antene si de echipamente indoor sau outdoor;
Stabilirea pozitiei suporturilor de antene si de echipamente indoor sau outdoor;
Realizarea proiectului de detaliu in conformitate cu solutia propusa de inginerul de structuri;
Oferirea de consultanta departamentului de achizitii si de operatiuni pe toata durata proiectului;
Intocmirea documentatiei pentru As Built aferenta receptiei finale in conformitate cu cele constatate la site visit-ul de receptie finala;
Realizarea comenzilor si verificarea proiectelor alocate echipelor externe de proiectare.

Descrierea companiei

Grupul DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații de top în Europa, cu operațiuni în România, Spania, Italia și Portugalia, deținătorul uneia dintre cele mai extinse și moderne rețele de fibră optică din regiune.

Compania DIGI | RCS & RDS oferă în România servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, telefonie fixă, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

DIGI | RCS & RDS ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu (63%) și este lider pe segmentul de servicii de internet fix (61%) și telefonie fixă (40%). De mai bine de 13 ani, peste 3 milioane de numere au fost portate în rețeaua DIGI, succes care îi asigură poziția de lider al serviciului de portabilitate.

Compania este primul operator de telecomunicații din România care a investit în conținut media și deține în prezent televiziunea de știri Digi24, patru televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, prima televiziune ultra-HD din România - Digi 4K, televiziunea Film Now (Pay-TV), trei televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, precum și posturile de radio Digi FM, Digi24 FM, PROFM, Dance FM și Chill FM.

"Candidatul confirma, prin transmiterea candidaturii sale pentru pozitia descrisa mai sus, ca a citit Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor in procesul de recrutare", disponibila pe www.digiromania.ro/ Protectia datelor cu caracter personal."

Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 13 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.