Inginer proiectant

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Inginer proiectant infrastructura si constructii: drumuri, rețele de alimentare cu apă, canalizare menajeră şi pluvială, stații de tratare si epurare, staţii de pompare, instalaţii electrice și automatizare, iluminat public, constructii civile

EXPERIENTA IN: MICROSOFT OFFICE: WORD, EXCEL, AUTOCAD, DEVIZE. Cunoștințe programe de dimensionare constituie avantaj.
Experiență în proiectarea sistemelor de alimentare cu apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială, stații de
pompare apă potabilă, incendiu, apă uzată menajeră și pluvială, constructii civile si industriale, drumuri si sistematizare.
Experiență în proiectarea instalațiilor electrice și de automatizare pentru stații pompare apă potabilă, incendiu, apă uzată menajeră și pluvială.

Descrierea jobului

Răspunde de întocmirea următoarelor documente: piese scrise (memoriu tehnic, caiete de sarcini), piese desenate, breviare de calcul și cantități de lucrări, pentru domeniul său de specialitate în următoarele faze de proiectare: Studiu de Fezabilitate, Proiect Tehnic și Detalii de Execuție, Proiect pentru Autorizarea executării lucrărilor de Construire.
Asigură asistența tehnică pentru proiectare, monitorizare și participare la toate fazele determinante ale proiectului pentru domeniul său de specialitate.
Întocmirea documentațiilor de avize în conformitate cu cerințele avizatorilor.
Participă la elaborarea documentațiilor de atribuire pentru contractele de lucrări.

Descrierea companiei

Firma a fost înființată în 1990 de către un foarte bun inginer de îmbunătățirii funciare cu vasta experiență în proiectare. Suntem o echipă unită care cauta noi colegi.
Publicat 8 oct. 2021 Expiră 7 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos