Publicat 06 Mai 2019 | Expiră 06 Iun 2019

Inginer Proiectant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Cunoștințe desen tehnic;
- Experinta de lucru in softul CATIA (2D-3D);
- Experiența de lucru in softul SOLIDWORKS (constituie un avantaj);
- Experiența in proiectarea dispozitivelor pentru asamblarea prin sudura a caroseriei auto;
- Capacitate de organizare, lucru in echipa, comunicare;
- Limba engleza- nivel avansat;
- Cunoștințe de limba franceza (constituie un avantaj);
- Disponibilitate deplasari in strainatate;

Descrierea jobului

-Proiectarea dispozitivelor de sudura caroserie auto;
-Realizare planșe de ansamblu, detalii, liste de materiale, analiza lanțuri de tolerante si lanțuri de cote, cotare funcțională ;
-Propunere si executare de soluții de proiectare in cadrul proiectului, modelare de componente si ansamble;

Beneficii:
-Salariu motivant+diurna atractiva in cazul deplasarilor in strainatate;
-Mediu de lucru placut;
-Formare profesionala interna si externa;

Descrierea companiei

Este o societate privata, infiintata in mai 2016, fiind specializata in integrarea de linii de productie automatizate si robotizate in industria automotive si aeronautica. Intech este formata dintr-un grup de societati, acoperind astfel o gama larga de servicii din domenii precum automatica, robotica, metrologie,executie in asamblari mecanice sau electrice si avand propriul atelier de productie piese prelucrate mecanic pe masini dotate cu comanda numerica.

Sediul Intech este situat in apropiere de Automobile Dacia, langa Mioveni, Romania. Avem deasemenea locatii in Pitesti, iar pentru a fi cat mai competitivi si pentru a putea raspunde cerintelor clientilor nostri externi am infiintat locatii aproape de santierele in lucru in Franta, la Paris si in Spania, la Valladolid, urmand a fi deschise noi locatii in Maroc si in Turcia. In tot acest timp, de cand s-a infiintat grupul Intech s-au consolidat relatii de parteneriat atat cu clientii cat si cu furnizorii, relatii care duc la buna indeplinire a obiectivelor firmei . Activitatea societatii este pusa in practica de o echipa formata din aproximativ 100 de angajati, dispunand de 3 hale de productie in suprafata totala de aproximativ 2000m² si 200m² spatii de birouri.

Expirat
Inginer Proiectant  -  INTECH INTEGRATION TECHNOLOGIES

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close