Publicat 27 Nov 2018 | Reactualizat 27 Dec 2018 | Expiră 28 Dec 2018

Inginer proiectant structuri din lemn

2 posturi
Expirat
Inginer Proiectant structuri din lemn induatrializate

Cerinte de baza:
1. Inginer
2. Studii superioare (Universitate Tehnica de Constructii-Politehnica)
3. Limba engleza NIVEL BUN
4. Experienta in proiectare minim 3 ani dupa terminarea studiilor
5. Cunostinte solide de calcul structural
6. Cunostinte solide Autocad 2D, 3D si alte programe reprezinta avantaj
7. Abilitati foarte bune de comunicare, marketing/vanzari, calitati pedagogice, public speaking, carisma, (vei sustine training-uri si prezentari ale programelor de proiectare MiTek catre: ingineri proiectanti, arhitecti, birouri de proiectare, tehnicieni proiectanti, studenti an terminal, etc.)
8. Permis de conducere cat. B
9. Disponibilitate de a calatori in tara si in strainatate
10. Persoana studioasa, autodidact/a, dornica de a face cariera in domeniul INDUSTRIEI STRUCTURILOR DIN LEMN PROFESIONALE  Descrierea jobului dupa efectuarea scolarizarii/traning-ului de specialitate pentru programele de proiectare MiTek:

1. Proiectare structurala si consultanta pentru partenerii producatori autorizati MiTek la fabricarea structurilor din lemn idustrializate asamblate cu placi multicui: (case pe structura din lemn tip framing, sarpante industrializate in sistem grinzi cu zabrele, hale industriale/agricole din lemn, sali de sport, etc.

2. Efectuezi training-uri de specializare pentru proiectare structuri din lemn cu programelor de proiectare RoofCon-TrussCon si Pamir atat la sediul MiTek din Bucuresti, cat si la sediul clientilor.

3. Convertire proiecte de sarpante clasice/traditionale din lemn (capriori, popi, pane, scaune, etc.) de la diversi proiectanti/clienti in proiecte moderne, care pot fi executate in unitatile de productie ale partenerilor MiTek in sistem grinzi cu zabrele, fara reazame intermediare.

4.Participi la „Technical meeting” alaturi de echipa tehnica MiTek Europa – discutii despre dezvoltare si solutii specifice fiecarei regiuni din Europa.

5.Tine legatura cu firme de proiectare, proiectanti, vizite la acestia in scopul prezentarii avantajelor programelor de proiectare dedicate pentru sarpantele si structurile din lemn industrializate

6.Prezentari de tehnologie si software in cadrul facultatilor tehnice (Constructii, Politehnica, Arhitectura), de aici poti atrage viitorii cursanti pentru utilizarea programelor de proiectare MiTek.

7. Promovezi Know-how-ul MiTek ca pe o afacere la cheie (programele de proiectare, prosusele, tehnologia si seviciile Mitek), atat pentru firmele de proiectare (inginerie, arhitectura, tehnicieni proiectanti), cat si pentru firmele de constructii, dezvoltatori imobiliari, etc. in scopul educarii pietei constructiilor din lemn industrializate ca alternativa inginereasca rapida si sigura, comparativ cu varianta dulghereasca, unde sarpantele se executa 100% in santier. MITEK=90% IN ATELIER-10% IN SANTIER!

8.Tii legatura cu producatorii si proiectantii parteneri MiTek in vederea transmiterii de informatii noi ce apar in acest domeniu.

9.Trimiti lunar newsletter cu diverse proiecte atipice/complexe, realizate cu softurile MiTek catre birouri de proiectare/arhitectura (foto, planuri, sectiuni, etc), pentru a pune in evidenta utilitatea programelor de proiectare MiTek, timpul redus de proiectare si executie, solutiile tehnice de exceptie de realizare a deschiderilor foarte mari fara reazeme intermediare, detalii de executie, note de calcul generate automat de programul de proiectare MiTek, etc.

10. Colaborezi cu echipa de Webdesign in vederea furnizarii de materiale si informatii de perezetarea pentru site-urile MiTek

OFERTA-BENEFICII
1. Scolarizare gratuita/training pentru programele RoofCon-TrussCon si PAMIR Info pe: www.placimulticui.ro , www.mitek.ro, http://www.mitek.co.uk/PAMIR,

2. Contract de munca perioada nedeterminata;

3. Salariu net pe contract de munca 1000€, plus comision din vanzari licente software MiTek si din taxele de participare la training (lejer poti castiga in plus peste 1500€/lunar fata de salariul net de pe contractul de munca)

4.Alte bonusuri la interviu

NOTA IMPORTANTA IN VEDEREA INTERVIULUI:
a. Inainte de a aplica, va rugam sa studiati domeniul de activitate al companiei MiTek, produsele si serviciile pe care MiTek le ofera pietei constructiilor de pe siteuri-lewww.mitek.ro , www.mii.com

b. Cititi cu atentie cerintele, aplicati numai daca daca jobul vi se potriveste conform pregatirii dumneavoastra si daca doriti sa faceti cariera in acest domeniu!Vom lua in considerare numai CV-ul aplicat personalizat cu scrisoare de intentie la adresa de e-mail: visache@mitek.ro
Informatii suplimentare: 0720 770 850 MiTek Industries, , companie multinationala prezenta in peste 110 tari, membra a grupului Berskshire Hathaway Warren Buffett USA, lider mondial in domeniul:

1. Productiei de Software profesional dedicat exclusiv desenului si calculului pentru sarpante si structuri din lemn, conform Eurocode 5 (RoofCon-TrussCon, Pamir ,WoodEngine, Saphire,)

2. Productiei organelor de asamblare profesionale ale lemnului cu certificare CE: placi multicui, zabrele metalice posi-strut dedicate imbinarii lemnnului pentru industria constructiilor din lemn, sarpantelor industrializate, grinzi de planseu posi joist.

3. Furnizarii de tehnologie, utilaje si linii complete de productie pentru fabricarea sarpantelor, caselor si structurilor speciale din lemn in sistem industrializat (circulare CNC, prese hidraulice, lasere, mese pentru fabricarea peretilor de tip framing pentru case din lemn, etc.)
Expirat
Inginer proiectant structuri din lemn  -  MITEK INDUSTRIES GROUP SRL