Publicat 15 Sep 2008 | Reactualizat 14 Oct 2008 | Expiră 16 Oct 2008

inginer proiectant (profil mecanic)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Minim 3 ani de activitate de proiectare mecanică sau programare maşini unelte
Foarte bun cunoscător Autocad

Descrierea jobului

Proiectare mecanică (de la întocmirea documentaţiei de execuţie pana la realizarea prototipului)
Programare maşini unelte

Descrierea companiei

S.C. FEA S.A. este o firmã cu 30 de ani de experienţã în domeniul automatizãrilor industriale. În România nu existã practic nici un obiectiv industrial important (centrale electrice, rafinãrii, combinate chimice, uzine metalurgice, fabrici de sticlã sau ciment, inclusiv Centrala Nuclearo Electricã Cernavodã) care sã nu utilizeze aparaturã FEA.
În ultima perioadã FEA si-a concentrat eforturile spre livrãrile de SISTEME si ECHIPAMENTE COMPLEXE de AUTOMATIZARE si DISTRIBUTIE de JOASÃ TENSIUNE realizate cu elemente de automatizare fabricate de FEA sau de firme de renume în domeniu: SIEMENS, ABB, GENERAL ELECTRIC, JUMO, Grupul SCHNEIDER, KLÖCKNER MOELLER, HONEYWELL.
FEA si-a extins programul de fabricatie, intrând în familia, foarte restrânsã în România, a producãtorilor de SISTEME ELECTRONICE de CÂNTÃRIRE, fiind practic, în acest moment, singurul producãtor român de cântare si platforme electronice.

Expirat
inginer proiectant (profil mecanic)  -  S.C. FEA S.A. BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close