Publicat 16 Mar 2021 | Reactualizat 13 Apr 2021 | Expiră 16 Apr 2021

Inginer Proiectant-Mobilier Pal

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal

Cunostinte legate de procesul de productie a mobilierului in serie si experienta de cel putin 2 ani- conditie obligatorie
Creativitate, organizare, seriozitate, atentie la detalii, respectarea termenelor limita;
Cunostinte avansate Autocad (2D, 3D);
Studii superioare profil tehnic;

Descrierea jobului

Proiecteaza prototipuri de mobilier din pal;
Realizeaza documentația tehnică necesară executării de prototipuri;
Intocmeste proiectele de executie in vederea lansarii in productie a comenzilor si urmareste realizarea acestora in procesul de fabricatie;
Realizează desenele 2D – 3D de execuție a produselor;
Intocmeste consumurile de materiale;

Beneficii:

Salariu competitiv in functie de performanta ;
Asigurare medicala privata de sanatate;
Tichete de masa in valoare de 15 ron;
Prime de sarbatori;
Transport asigurat;
Mediu de lucru stabil;

Descrierea companiei

Povestea noastra incepe in urma cu mai bine de 20 de ani. Compania Rus Savitar a facut primii pasi in domeniul mobilierului autohton in 1994, ca retailer. De atunci, am construit propriile fabrici, am dat startul productiei de serie, devenind astazi unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL si tapiterii din tara. Unitatea de productie a fabricii RUS SAVITAR este dotata cu cea mai moderna linie tehnologica din sud-estul Europei si se afla in localitatea Dudestii Noi, la 15 km de Timisoara. Datorita tehnologiei avansate de care dispunem si a unei echipe de peste 1300 de oameni, am ajuns la o capacitate de productie de 2 000 000 de mp de PAL din total de 6 000 000 de mp disponibili la nivel national, acest lucru situandu-ne pe locul 1 in tara cu o cota de piata de 33%. Capacitatea de productie a fabricilor noastre a ajuns astazi la 30 000 de garnituri de mobilier din PAL /luna si 5 000 de seturi de mobilier tapitat/luna.

Deoarece ne doream sa fim cat mai aproape de oameni, am inceput in 2009 construirea unei retele nationale de magazine - Casa Rusu, o punte de legatura intre sistemul de productie si clientii nostri. Iar astazi, numarul lor se apropie de 20. Pe viitor ne propunem sa extindem reteaua de magazine in cat mai multe orase ale tarii, sa dezvoltam tehnologia deja existenta pentru a creste capacitatea de productie si sa realizam cat mai multe colectii noi de mobilier pentru a veni in intampinarea nevoilor diverse de amenajare ale clientilor nostri.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru: www.mobilacasarusu.ro

Expirat
Inginer Proiectant-Mobilier Pal  -  SC RUS SAVITAR SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close