Inginer proiectant mecanic

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2500 - 3000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dacă ești o persoană deschisă, prietenoasă și dornică de a învață lucruri noi și de a pune în aplicare cunoștințele dobândite în anii de studiu te așteptăm în echipa noastră.
Nu trebuie decât să ai studii superioare într-un domeniu tehnic relevant (mecanică, construcții de mașini, etc.), să ai cunoștințe minime în ceea ce privește utilizarea autonomă a sistemelor CAD (preponderent Autodesk Inventor și SolidWorks) și să fii o persoană determinată.

Descrierea jobului

Alături de noi vei aprofunda cunoștințele inginerești pe care le-ai dobândit în anii de studiu și le vei pune în aplicare sub formă de proiectare mecanică, astfel:
- vei realiza desene tehnice de execuție pentru organe de mașini și instalații.
- vei modela organe de mașini și ansamble industriale.
- vei studia și vei găși soluțiile optime pentru realizarea unor instalații și mașini industriale conform cerințelor clienților noștri.

Descrierea companiei

Auxilium Engineering se ocupă cu furnizarea de servicii inginerești precum proiectarea sistemelor de automatizare industrială și consultanță în domeniu.
Clienții Auxilium, de rang internațional activează preponderent în sectoarele Automotive și Food & Beverage.
Aici vei găsi un mediu de lucru prietenos, cu oameni tineri și dornici de a își dezvoltă o carieră considerabilă în domeniul proiectării mecanice.

Publicat 5 mai 2022 Expiră 4 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.