Publicat 21 Ian 2020 | Reactualizat 18 Feb 2020 | Expiră 20 Feb 2020

Inginer proiectant instalatii sanitare

2 posturi

Candidatul ideal

Student sau absolvent al facultatii de instalatii/ politehnica/ hidrotenica
Experienta de lucru in autocad
Microsoft Office

Descrierea jobului

Realizare proiecte faza DTAC PT DE la speciliatatea instalatii sanitare/ incendiu. parte scrisa parte desenata, liste de cantitati, urmarire de santier, relevee.

Descrierea companiei

Suntem o echipă formată din specialişti în arhitectură, urbanism, design, instalaţii, structura şi nu în ultimul rând psihologie şi sociologie. Echipa CGI îmbină perfect spiritul tânăr, muncitor şi vizionar al membrilor fondatori cu experienţă în execuţie şi proiectare a colaboratorilor noştri.

Fiecare proiect este privit de către noi ca fiind unic şi în cadrul lui respectăm cu 5 direcţii principale: calitatea arhitecturală şi tehnică, flexibilitatea în soluţii arhitecturale şi constructive, adaptarea la cerinţele clientului, operativitate şi alocarea inteligentă a resurselor.

Servicii oferite:

1. Avizare si autorizare IGSU

Conform HG nr. 571/2016 gasiti Categoriile de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi autorizării privind securitatea la incendiu.

Echipa A-code va poate asigura urmatoarele servicii:

Intocmire documentatie si obtinere Aviz de Securitate la Incendiu Intocmire documentatie si obtinere Autorizatie de Securitate la Incendiu Consultanta in perioada proiectarii pentru gestionarea si scaderea costurilor necesare implementari unor masuri in domeniul securitatii la incendiu Scenariu de securitate la incendiu si acordarea asistentei tehnice de specialitate Expertiza tehnica in domeniul securitatii la incendiu

Departamentul de proiectare si consultanta P.S.I este format atat din arhitecti, ingineri proiectanti instalatii si structura cat si din experti tehnici autorizati. In cadrul proiectelor noastre tinem cont in alegerea solutiei atat de siguranta si respectarea normelor cat si de bugetul dumneavoastra.

2.Arhitectura

Echipa de arhitecti A-code imbina proiectarea cu cercetarea privind modul in care evolueaza viata contemporana si , nu in ultimul rand, cu personalitatea si dorintele beneficiarilor. Scopul nostru este de a ajunge la solutia arhitecturala ideala atat din punctul de vedere al costurilor cat si al functionalitatii si originalitatii. Un spatiu sau o cladire nu este doar o structura ce ofera siguranta si protectie, acesta devine un simbol , un element important ce transmite un mesaj intr-un mediu format din multe alte componente, acesta trebuie sa existe si sa se incadreze intr-o comunitate, imbunatatind experienta nu doar a celor ce-l utilizeaza, ci si a simplilor trecatori. Va putem oferi urmatoarele servicii pentru orice tip de constructie:

Documentatie Tehnica Autorizatie de Construire ( D.T.A.C sau P.A.C) Proiect Tehnice si Detalii de Executie (P.T.+D.E.) Consultanta in alegerea unui teren/casa/cladire/apartament Studiu de fezabilitate- Consultanta cu privire la viabilitatea unei investii Avizare si Autorizare Urmarirea de santier Schite 2d si 3d pentru concept Project Management

3.Design interior

4. Proiectare Instalatii

Departamentul de proiectare instalatii este format din specialisti in urmatoarele domenii:

instalatii HVAC instalatii electrice instalatii sanitare instalatii curenti slabi instalatii de stingere incendiu instalatii de semnalizare si detectare incendiu audit energetic consultanta cu privire la eficientizarea energetica a cladirii consultanta cu privire la energii regenerabile

Inginer proiectant instalatii sanitare  -  Capital Grup Instal S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close