Publicat 09 Mai 2019 | Expiră 09 Iun 2019

Inginer proiectant instalatii electrice navale

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Smartree Romania recruteaza un Inginer proiectant instalatii electrice navale pentru clientul sau, Alewijnse Marine Galati SA, companie multinationala olandeza, ce activeaza in sectorul constructiilor de nave, oferind servicii de proiectare sisteme electrice, instalare, productie panouri electrice, punere in functiune si service.

Zona alocata: Galati.

Cerinte:
- Experienta minimum 5 ani pe o pozitie similara;
- Cunostinte si notiuni teoretice si practice solide in domeniul electric (in domeniul electric naval constituie un avantaj);
- Cunostinte utilizare softurilor specifice de proiectare (AUTOCAD / E-Plan);
- Cunostinte privind sisteme electrice si tablouri electrice;
- Cunostinte de limba engleza nivel avansat.

Descrierea jobului

Reponsabilitati:
- Elaborarea partii proiectelor de instalatii electrice complexe, in conformitate cu specificatia tehnica, cerintele societatilor de clasificare, standardele aplicabile si instructiunile/ manualele interne;
- Raspunde de managementul documentelor si ale schemelor electrice executate;
- Elaboreaza documente cum ar fi: necesarul de materiale si echipamente electrice. calcul iluminat, lista semnale intrari/ iesiri, lista senzori alarme, scheme electrice, desenele tablourilor electrice, liste de cabluri, diagrama conexiuni, manuale/instructiuni de utilizare a instalatiilor proiectate si a echipamentelor instalate, protocoale de test FAT (Factory Acceptance Test) /HAT (Harbor Acceptance Test) /SAT (Sea Trial Acceptance Test), descrieri functionale ale sistemelor electrice.

In ceea ce priveste beneficiile, acestea se vor discuta si agrea in urma interviului. Mentionam insa faptul ca pentru candidatii din alte localitati (precum Bucuresti, Ploiesti, Buzau) exista posibilitati de asigurare a cheltuielilor privind relocarea in Galati sau exista posibilitatea de lucru remote in anumite situatii.


Prin aplicarea CV-ului dvs. la acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati Politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal, pe site-ul Smartree.

Descrierea companiei

Smartree, unul dintre cei mai importanti furnizori pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, ofera de 18 ani, solutii complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. In prezent, Smartree are peste 90 de angajati in sediul din Bucuresti, dar si in centrele regionale din Craiova, Pitesti si Timisoara.

Avand la baza platforme proprietare de solutii informatice integrate, de ultima generatie, Smartree ofera o gama completa de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara pana la consultanta in domeniu, oferind posibilitatea organizatiilor de a se concentra pe activitatile care aduc plus valoare si le pot sustine cresterea.

Expertiza in cele mai bune practici din industrie dar si know how-ul celor 90 de specialisti in payroll, administrare de personal si recrutare au consolidat in permanenta portofoliul de clienti Smartree, format in majoritate din importante companii multinationale, dar si companii cu capital integral romanesc.

Expirat
Inginer proiectant instalatii electrice navale  -  Smartree Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close