Publicat 14 Oct 2019 | Reactualizat 13 Nov 2019 | Expiră 14 Nov 2019

Inginer proiectant constructii civile si industriale

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

• studii superioare de specialitate finalizate;
• cunoasterea aplicatiilor software specializate (Autocad, Microsoft Office, Etabs, Sap2000, Tekla Structures);
• seriozitate si asumarea raspunderii pentru solutiile adoptate in proiecte;
• permis de conducere;

Descrierea jobului

-proiectare de rezistenta constructii civile si industriale;
-intocmire parti scrise si parti desenate pentru proiectele in derulare;
-verifica lucrarile de executie aferente proiectelor finalizate;
-beneficii: telefon de serviciu, bonuri de masa.

Descrierea companiei

Firma SIGMA DESIGN PROIECT a fost infiintata in anul 2006 ca o societate cu raspundere limitata, avand ca domeniu principal de activitate proiectare de rezistenta si executie de lucrari in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole, oferind in prezent servicii complete de arhitectura, inginerie structurala, sanitara, instalatii electrice, retele apa si canal, expertiza pentru cladiri existente cat si servicii de consultanta tehica legata de acestea. Echipa este formata din persoane competente avand studii superioare de specialitate si este compusa din ingineri structuristi, arhitecti si ingineri instalatori.

Servicii: Elaborarea de proiecte complexe pentru constructii noi civile, industriale si agricole. Proiectele vor fi verificate de verificatori atestati pentru domeniile respective. Elaborarea de proiecte de consolidare, modificare, modernizare pentru constructii existente, pe baza unor expertize elaborate de experti atestati. Proiectele vor fi verificate de verificatori atestati pentru domeniile respective si insusite de experti atestati. Lucrari de executie constructii civile. Management de proiect si dirigentie de santier.

Expirat
Inginer proiectant constructii civile si industriale  -  SIGMA DESIGN PROIECT S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close