Publicat 15 Mar 2019 | Reactualizat 12 Apr 2019 | Expiră 15 Apr 2019

Inginer Proiectant Cluj Napoca și Jibou

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare de specialitate: Electrotehnică, Energetică, Construcții;
Abilităţi de planificare, organizare şi coordonare a activităţilor desfăşurate;
Persoană foarte organizată, cu un spirit de observaţie dezvoltat şi orientare către detalii;
Operare PC: Office, AutoCad;
Limba engleza – nivel mediu/avansat;
Permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

Îndeplinește activități specifice de proiectare instalații electrice, reţele;
Realizează proiecte de instalații electrice în conformitate cu legislația, normativele și reglementările în vigoare;
Realizează coordonarea proiectelor cu celelalte specialități, asigurând rezolvarea eventualelor neconcordanțe;
Asigură asistența de șantier pentru realizarea lucrării în conformitate cu documentația;
Antemăsurători instalații;
Prin activitatea specifică de proiectare în baza comenzii şi a datelor de intrare furnizate de client, elaborează documentaţia aferentă proiectului (parte scrisă/parte desenată).

Descrierea companiei

EnergoBit ofera solutii de antreprenoriat pentru lucrari electrice complexe, managementul si controlul energiei, protectii numerice complexe, consultanta in domeniul electric si energetic, furnizare de echipamente electrice asigurand cu ajutorul celorlalte companii din grup solutia completa in electricitate.

Fie ca este vorba de clienti industriali, institutionali sau de parteneriate cu companiile de productie, transport si distributie a energiei electrice, EnergoBit ofera solutii personalizate - livrare de echipamente pentru statii electrice, lucrari la cheie sau consultanta tehnico-economica si consultanta manageriala pentru coordonarea lucrarilor de executie.

Am finalizat cu succes proiecte importante, de la lucrari de modernizare echipamente si instalatii electrice de inalta tensiune pana la realizarea de linii electrice de inalta tensiune sau statii electrice de transformare.

Dintre lucrarile de referinta in domeniu amintim realizarea celei mai mari statii interioare din Romania, a unui sistem SCADA cuprinzand 48 statii de inalta tensiune sau lucrarile complete de proiectare sau lucrarile de inginerie electrica in cadrul celui mai mare parc eolian terestru din Europa, in Dobrogea.

Urmarind tendintele in domeniul energetic, EnergoBit si-a dezvoltat activitatea spre lucrari in parcuri eoliene, obtinerea energiei din surse alternative luand amploare tot mai mare pe teritoriul tarii noastre. Astfel, strategia si obiectivele companiei tin cont de noile tehnologii in domeniu, de echipamente electrice de ultima generatie, si de valorificarea surselor regenerabile de energie.

Expirat
Inginer Proiectant Cluj Napoca și Jibou  -  EnergoBit SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close