de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 25 Aug 2008 | Reactualizat 23 Sep 2008 | Expiră 25 Sep 2008

INGINER PROIECTANT (CIVIL & INDUSTRIAL, MECANIC, PROCES), locatia: Bucuresti, (cod: IP)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Clientul nostru este CEPROCIM ENGINEERING (www.ceprocim.ro) – membru al grupului Holcim, este o companie care ofera servicii profesionale de proiectare si consultanta in domeniul industriei cimentului.

Cerinte:
- studii superioare tehnice: Politehnica (preferabil specializarile: Mecanic/Electric/Tehnic) sau Constructii (preferabil specializarea Utilaj Tehnologic)
- experienta in proiectare electrica/civila/mecanica
- cunoasterea instrumentelor CAD, de exemplu AutoCAD (2D si 3D), Robot Office, E-Plan si similare, precum si a pachetului MS-Office
- experienta cu alt proiecte si alte aplicatii cum ar fi PLC (SIMATIC), PCS7, VSD, MS Project, etc – constituie avantaj.
- orientare catre client
- cunoasterea la un nivel mediu a Limbii Engleze (Franceza - constituie avantaj)
- initiativa
- disponibilitate de lucru in echipa

Descrierea jobului

Atributii (in functie de departament):
- calcularea, dimensionarea si stabilirea echipamentului fabricii de ciment si structurilor acesteia
- proiectarea de noi fabrici de ciment sau modernizarea fabricilor din Romania sau din strainatate (avantaj - experienta in procesele de fabricare ale cimentului)
- crearea retelelor de aer comprimat, apa si canalizare (avantaj – experienta instalatii)
- proiectarea instrumentatiei si sistemelor de comanda (avantaj – experienta in automatizari)
- lucrul in echipa de proiect
- implicarea in toate stadiile proiectulului (planul de situatie initial, trecand prin detail design, specificatie si ofertare, terminand cu constructia si punerea in functiune)

Descrierea companiei

SALES CONSULTING (www.salesconsulting.ro) este compania de consultanta in resurse umane si Executive Search, structurata pe trei domenii principale de activitate - recrutare de personal, programe de training si proiecte de evaluare profesionala.
Alaturi de Partenerii nostri vom excela in a construi cele mai bune solutii integrate in domeniul HR, pentru a exprima sanse. Din pasiune.

Expirat
INGINER PROIECTANT (CIVIL & INDUSTRIAL, MECANIC, PROCES), locatia: Bucuresti, (cod: IP)  -  SALES CONSULTING

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close