Publicat 11 Iul 2019 | Reactualizat 08 Aug 2019 | Expiră 11 Aug 2019

Inginer Programator CNC (strung)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Permanent Placement recruteaza pentru clientul sau, companie producatore de piese in serii mici si unicate, Inginer Programator CNC (strung) in limbaj Fanuc.

Cerinte:

 • Studii superioare tehnice;
 • Minim 1-2 ani experienta intr-un post similar;
 • Limba engleza scris si conversational nivel mediu/avansat;
 • Cunostinte tehnice temeinice;
 • Cunostinte temeinice de desen tehnic;
 • Cunoasterea unui soft de CAD si al unuia de CAM (de preferat SolidWorks/SurfCAM si CamWorks (SolidCam);
 • Experienta in a conduce o echipa;
 • Cunoasterea limbajului de programare FANUC;
 • Gandire logica, capacitate de organizare, analiza si sinteza;
 • Cunostinte temeinice de operare calculator: pachetul Microsoft Office;
 • Corectitudine, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii;
 • Obiectivitate in aprecierea si analiza situatiilor economice, financiare si sociale, receptivitate, spirit de echipa ;
 • Rezistenta la stres;

Descrierea jobului

Responsabilitati:

 • Organizeaza si supervizeaza sub-departamentul de productie strung CNC si operatorii strung;
 • Planifica zilnic incarcarea utilajelor si impartirea comenzilor interne pe masini;
 • Organizeaza baza de date mape gri;
 • Responsabil cu programarea pieselor complicate (piesele simple se programeaza direct pe strungul CNC);
 • Este responsabil de realizarea indicatorilor de performanta;
 • Responsabil pentru analiza postcalcul productie realizata – dep. Strung si oferirea de feed-back catre Sales engineer;
 • Responsabil pentru mentenanta preventiva a utilajelor din departamentul strungt si pastrarea acestora in conditii bune de functionare;
 • Initiaza actiunile de mentenata corectiva si comunica problemele aparute catre Production Manager;
 • Interactioneaza cu inginerii productie/ asistent productie departament Freza CNC pentru planificarea pieselor din departamentul strung;
 • Colaboreaza zilnic cu production manager pentru planificarea incarcarii utilajelor;
 • Comunica/relationeaza cu departamentele Purchase&Logistics si Calitate;
 • Comunica direct cu departamentul Tools (Project manager) si cu furnizorii de scule;
 • Raporteaza piesele realizatate cu intarziere direct catre Production manager;
 • Asista operatorii strung la setarile complicate;
 • Stabileste sarcinile si responsabilitatile personalului din subordine, in baza fiselor de post;
 • Organizeaza acordarea concediului de odihna si a zilelor libere pentru personalul din subordine;
 • Propune masuri si solutii in vederea valorificarii la maximum a capacitatilor de productie existente si a modernizarii acestora;
 • Intocmeste pentru personalul din subordine proceduri de lucru pentru optimizarea activitatii si instruieste personalul in vederea respectarii acestora;
 • Instruieste si testeaza operatorii in folosirea de noi tehnologii, etc;
 • Responsabil de protectia muncii pentru angajatii din subordine.

Descrierea companiei

Credem in tine!

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

We believe in you!

Building a successful career is a continuous process in which you need motivation, flexibility, discipline and a good action plan. Success implies being aware of your personal qualities and having trust in them. Discover Adecco and let’s draw the path of your career together.

Who is Adecco?

Adecco Romania is part of The Adecco Group, the world’s leading provider in HR solutions. With more than 33,000 FTE employees and a network of over 5.100 branches, Adecco is present in more than 60 countries and territories around the world. In Romania, the company manages more than 8.000 people, has a database of over 500.000 candidates and serves more than 600 customers daily, all through our colleagues from the 15 branches spread across the country.

Our mission is to provide our candidates with employment opportunities at any stage of their professional career, and our clients, with the talent they need. Our consultants are enthusiastic and passionate, they have professional specializations in multiple industries, and they have the experience and the ability to understand your wishes and your career plan in order to find the right job for you.

Together, we are Adecco.

If you haven’t found a role that suits your experience, but you want to be kept up to date on the job market, visit our RESOURCES section from www.adecco.ro where you can register your CV in the Adecco database. Do you want everything to be faster and simpler than that? Then download the Adecco Jobs app in AppStore and GooglePlay and stay up-to-date with the new jobs.

All data and resumes are treated confidentially and will be considered in projects that correspond to your professional experience.

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15862/2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale la dataprotection.romania@adecco.com.

Expirat
Inginer Programator CNC (strung)  -  Adecco Resurse Umane

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close