Publicat 08 Mai 2019 | Reactualizat 05 Iun 2019 | Expiră 08 Iun 2019

Inginer Programator Automatizări

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm un nou coleg pentru programarea PLC-urilor.

Vei lucra alături de noi în mediul industrial, gândind modul de funcționare al instalațiilor și punându-l în practică în proiecte de automatizare. Vei fi implicat în proiecte de la stadiul de concepție și ofertare până la punere în funcțiune.

Rolul tău este de a realiza programarea echipamentelor în baza înțelegerii procesului, cerințelor clientului și specificațiilor tehnice.

Vei lucra cu o gamă largă de echipamente din domeniul automatizării: automate programabile, senzori și traductoare de temperatură, presiune, debit, motoare de acționare electrice sau sisteme de acționare pneumatice.

În acest domeniu este uzuală utilizarea listelor de intrări-ieșiri, diagramelor P&I, schemelor de proces simplificate, diagramelor cauză-efect și de tranziții.

Majoritatea aplicațiilor presupun comunicații între diferite tipuri de echipamente, ce necesită cunoștințe de bază de rețelistică și IT.

TIA Portal, Step 7, Modbus, Profinet, Profibus, OPC, SCADA, HMI?

Dacă cele de mai sus îți sună familiar, vino să ne cunoaștem.

Descrierea jobului

Cunoștințe obligatorii:

  • bazele electrotehnicii, interpretarea unei scheme electrice
  • minim un mediu de programare PLC
  • sisteme de reglare automată
  • Microsoft Office – Excel
  • limba Engleză la nivel avansat
O pregătire tehnică în urma unei facultăți de profil Electrotehnica, Automatică, Electronică, Energetică reprezintă un avantaj.

Experiența anterioară în domeniul automatelor programabile și HMI reprezintă un mare avantaj. Lucrăm cu automate programabile Siemens, Saia Burgess, Schneider și Emerson.

Descrierea companiei

ELECTRO-TOTAL este o societate comercială cu capital privat, fondată în 1991, având ca domeniu de activitate principal automatizările industriale (cuptoare metalurgice, cazane de abur, linii de producţie), precum şi automatizări civile (gestiune imobile - climatizare, desfumare, ş.a.)

Expirat
Inginer Programator Automatizări  -  Electro-Total SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close